Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη σε πολλά σημεία της χώρας

Πολλοί δήμοι της χώρας αποφασίζουν για κλειστά σχολεία. Εν αναμονή της κακοκαιρίας και η Αττική, με τον χιονιά να κάνει την εμφάνισή του τις επόμενες ώρες στα βόρεια προάστια.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την λίστα με τα κλειστά σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την ώρα συνεδριάζουν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και δήμαρχοι της Αθήνας προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση που αναμένεται να αντιμετωπίσει η Αθήνα.

Εύβοια

Τη διακοπή μαθημάτων, για την Πέμπτη 10/3/2022 και την Παρασκευή 11/3/2022 σε όλες τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια ), λόγω των καιρικών συνθηκών αποφάσισε ο Δήμαρχος, Γιώργος Ψαθάς.

Κοζάνη

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Επίσης, αναστέλλεται και η λειτουργία των Εσπερινών Γυμνασίων, Λυκείων, Εσπερινών ΕΠΑΛ την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, ενώ κλειστοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης.

Η επερχόμενη κακοκαιρία «Φίλιππος» σήμανε συναγερμό (και) στην Περιφέρεια Αττικής καθώς αυτή την ώρα πραγματοποιείται τηλεδιάσκεψη του Γιώργου Πατούλη με τους δημάρχους της Αττικής.