Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία σήμερα στις 15:00 κορυφώνεται ο εορτασμός για το Πολυτεχνείο. Αργά  χθες βράδυ έκλεισαν οι πύλες του ιδρύματος και ολοκληρώθηκε η κατάθεση στεφάνων. Τα αστυνομικά μέτρα στο κέντρο της Αθήνας παραμένουν αυστηρά. Περίπου 7.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός, με έμφαση την αμερικάνικη πρεσβεία, τη Βουλή, τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, το Ραδιομέγαρο της Αγ.Παρασκευής, καθώς και γραφεία της Χρυσής Αυγής και με εντολές για προληπτικές προσαγωγές και μηδενική ανοχή.

 

Σταδιακά τίθενται σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους κεντρικούς δρόμους.


Με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. κλείνουν από τις 13.00 οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός», ενώ από τις 14:30 θα κλείσουν και οι σταθμοί «Μέγαρο Μουσικής» και «Αμπελόκηποι».


Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή στο οδικό δίκτυο, γύρω από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος, στην ευρύτερη περιοχή που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, όπως και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

 

Σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, έχουν γίνει τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία - Τρόλεϊ). 

 

Οι τροποποιήσεις ισχύουν μέχρι τις 6 το πρωί της Δευτέρας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54