Δέσποινα Κουτσούμπα: Όχι στον καθορισμό των αυτοδιοικητικών εκλογών από «κόντρα» ιδιωτικών συμφερόντων

Το νομοθετικό πλαίσιο μέσα στο οποίο καθορίζονται οι αρμοδιότητες του περιφερειάρχη είναι ασφυκτικό γύρω από θέματα όπως τα κονδύλια του ΕΣΠΑ και η αξιοποίησή τους, αναφέρει σε συνέντευξη στο ΑΜΠΕ η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής με την «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» Δέσποινα Κουτσούμπα.
«Εκείνο που είναι αναγκαίο είναι η ανάπτυξη κινημάτων πολιτών, που διεκδικούν και συγκρούονται με την κυβερνητική εξουσία, προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις», δηλώνει, μιλώντας για «τεράστια προβλήματα» τα οποία αντιμετωπίζει η περιφέρεια.


Ως προς τη στάση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική στον β’ γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, απαντά ότι αυτή θα καθοριστεί από τα συλλογικά της όργανα, ενώ για τις ευρωεκλογές, τονίζει ότι στηρίζει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τάσσεται υπέρ της διαγραφής του ελληνικού χρέους, το οποίο χαρακτηρίζει «ιδιωτικό και όχι δημόσιο». Επίσης υποστηρίζει όχι μόνο την έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ και την ΕΕ αλλά και την εθνικοποίηση τόσο των τραπεζών όσο και των «μεγάλων επιχειρήσεων».


Πηγή: ΑΜΠΕ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54