Σκουρλέτης για Σαμαρά: Η κοροϊδία δεν πιάνει δεύτερη φορά

Ως άκρως διχαστική και τρομολάγνα χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης την ομιλία του Πρωθυπουργού προς την Κ.Ο του κόμματός του, με την οποία, όπως επισημαίνει, «υπερασπίστηκε τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό – Μερκελισμό αποκαλύπτοντας το όραμά του για την επόμενη μέρα τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη.»

 

«Πράγματι ποτέ στη χώρα δεν είχε γίνει τόση ζημιά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια, Ποτέ δεν χάθηκαν τόσες θέσεις εργασίας, Ποτέ δεν μειώθηκαν τόσο πολύ οι μισθοί, Ποτέ δεν μετανάστευσαν μεταπολιτευτικά τόσο πολλοί νέοι άνθρωποι, Ποτέ δεν αυτοκτόνησαν τόσοι πολλοί , Ποτέ δεν βρέθηκαν εκτός υγειονομικής και ασφαλιστικής κάλυψης τόσοι πολλοί, Ποτέ δεν είδαμε ξανά τις τελευταίες δεκαετίες τόσους πολλούς συνανθρώπους μας να ψάχνουν τα σκουπίδια.» σημειώνει ο κ. Σκουρλέτης τονίζοντας πως «αυτό είναι το επιτυχημένο έργο του μνημονιακού κ. Σαμαρά».

 

«Την ώρα λοιπόν που ψηφίζεται στη Βουλή το νέο μεσοπρόθεσμο, που μας εισάγει σε μια νέα μνημονιακή εποχή επιταχύνοντας τις πολιτικές λιτότητας, για άλλη μια φορά ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό λέγοντας του πως τα μνημόνια τελειώνουν. Μπορεί η κοροϊδία να έπιασε στις εκλογές του Ιουνίου του ’12, τώρα όμως ο λαός τον έμαθε για τα καλά και τον περιμένει . Η ώρα της δημοκρατικής ανατροπής του κ. Σαμαρά πλησιάζει» ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08/05/2014 - 16:38