Νίκος Φίλης:Στην ertopen συντελείται ένα μικρό θαύμα δημοκρατίας. Μπορείτε να αναλάβετε το μεγάλο εργο της ανασυγκρότησης σε νέες βάσεις της ΕΡΤΟ Υποψήφιος βουλευτής της Α' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης επισκέφτηκε το στούντιο της ΕΡΤopen και την εκπομπή "Μικρόφωνο στα γήπεδα" της ΕΡΑ ΣΠΟΡ που συντονίζει ο δημοσιογράφος Κώστας Μότσης .

O διευθυντής της "Αυγής" μίλησε στο Ά πρόγραμμα της ΕΡΑ Αθηνών με τον δημοσιογράφο Κώστα Μότση και Νίκο Κλέτσα. Ο κ. Φίλης σχολίασε την αθλητική και πολιτική επικαιρότητα και απάντησε στα ερωτήματα από τα Μηνύματα των ακροατών της ανοικτής ΕΡΤ.

Ο Νίκος Φίλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αγώνα των αγωνιζόμενων εργαζομένων της ΕΡΤ - ertopen και τόνισε πως: "εδώ στην Αγ. Παρασκευή απέναντι από το Ραδιομέγαρο συντελείται ένα μικρό θαύμα δημοκρατίας συνεργατισμού αλληλεγγύης και υπηρεσίας στην ενημέρωση.
Αυτό το μικρό θαύμα γίνεται με εθελοντισμό δε βγάζετε λεφτά ούτε είστε οι χρυσοκάνθαροι εδώ πέρα αλλού πέφτουν τα εκατομμύρια και οι τραπεζικές διευκολύνσεις .
Εδώ δίνεται μια μάχη για να πείσετε τον κόσμο όλους μας, ότι μπορείτε όλοι σας χωρίς αποκλεισμούς να αναλάβετε το μεγάλο εργο  της ανασυγκρότησης σε νέες βάσεις της ΕΡΤ που θα ιδρυθεί την πρώτη κιόλας περίοδο που θα γινει η κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Συγχαρητήρια για το έργο που κάνετε."  Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα εδώ:

 

Ο Νίκος Φίλης συντελείται ένα μικρό θαύμα δημοκρατίας στην ertopen by Ertopen on Mixcloud

 
 
Κατά την επίσκεψη του στα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ, στον χώρο της έκθεσης φωτογραφίας ο κ.Νίκος Φίλης έκανε αφιέρωση στο λεύκωμα για τον ανεπανάληπτο αγώνα της ΕΡΤ - ertopen .

               Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής εδώ:
 

O Νίκος Φίλης Υποψήφιος της Α' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤOPEN by Ertopen on Mixcloud

 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54