Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την άγρια δολοφονία του 60χρονου και της συζύγου του, 59 ετών, στην Κύπρο, όπου οι έως τώρα έρευνες της Αστυνομίας δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους και όχι για ληστεία.

Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο άντρας δέχθηκε 20 με 25 μαχαιριές και η σύζυγός του εννέα με δέκα. Και οι δύο φέρουν από ένα μόνο αμυντικό τραύμα στο δεξί χέρι τους, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα θύματα αιφνιδιάστηκαν από τη φονική επίθεση και δεν είχαν χρόνο να αντιδράσουν.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ενώ αστυνομική πηγή, σύμφωνα με το ΡΙΚ, επιβεβαίωσε ότι δεν διαπιστώθηκε παραβίαση της εισόδου του σπιτιού του άτυχου ζεύγους.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία πως βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία.

Κατάθεση  αναμένεται να δώσει σήμερα ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού παρουσία ψυχολόγων, ενώ η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος ανέφερε την Πέμπτη στην Αστυνομία ότι είδε δύο άτομα με κουκούλες να εισέρχονται στο σπίτι, λέγοντας στον ίδιο να μη φοβάται και ότι δεν θα τον πείραζαν.

 ΑΠΕ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54