Η Ελένη Φύτου και η Κατερίνα Δαρδαγιαννοπούλου την Κυριακή 14/1 στις 11-12 το πρωί στο "EΡΤopen-Mind" με τον Νικόλα Τζαβάρα

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στις 11-12 το πρωί στο ραδιόφωνο της EΡΤopen θα είναι καλεσμένες στην εκπομπή "EΡΤopen-Mind" οι κ.κ. Ελένη Φύτου και Κατερίνα Δαρδαγιαννοπούλου Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας, αντίστοιχα, της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης και Συλλογικής Ωφελείας Μ. Α. Ν. Α. (Μπορώ, Αγωνίζομαι, Νικώ, Αξίζω) η οποία βρίσκεται ante portas.

Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ που αναμένεται να δώσει δυνατότητα σε άτομα με αναπηρία να εργαστούν και να κοινωνικοποιηθούν σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.. 

Μαζί θα συζητήσουμε, προβλήματα, σκοπούς, φιλοσοφία, δραστηριότητες και άλλα πολλά από το εν λόγω εγχείρημα.

Επίσης, τι αναφέρει ο νέος πίνακας παθήσεων για τις ασθένειες που χαρακτηρίζονται ως μή αναστρέψιμες και η διάρκεια αναπηρίας των ασφαλισμένων είναι επ'αόριστον.

Τα τελευταία νέα για τα οικογενειακά επιδόματα, τι θα ισχύσει, ποιοί τα δικαιούνται. "Η τσάντα παραμένει στο σχολείο", μια ανακουφιστική μέριμνα, που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, για τους μαθητές με στόχο το παιχνίδι και την αποφόρτιση από τα μαθήματα.

Αυτά και άλλα πολλά νέα από τον κόσμο και την χώρα μας γενικότερα.

Μέινετε συντονισμένοι  στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr
Το πρόγραμμά αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5
Στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας: 
1Π(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045


Καλή ακρόαση!
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54