Δυστύχημα στα Τέμπη-Γιάννης Αγγελάκας-Η ανάρτηση «φωτιά» για τα μέτρα στήριξης: «Συγγνώμη πατέρα-Αν το ήξερα, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο» (pic)

Ανάρτηση «φωτιά» έκανε ο τραγουδιστής, Γιάννης Αγγελάκας, κάνοντας λόγο για τα μέτρα στήριξης, που έβγαλε η κυβέρνηση προς τις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αγγελάκας φαίνεται να ξέσπασε, καθώς η ανάρτησή του είχε ειρωνικό χαρακτήρα, λέγοντας πως αν ήξερε ότι οι γονείς του θα έπαιρναν σύνταξη θα ανέβαινε και αυτός στο τρένο, προκειμένου να τους βοηθήσει οικονομικά.

Εκτός αυτού όμως, τα λόγια του μεταφέρουν την οργή που νιώθει, αφού πετάει αιχμές προς την κυβέρνηση αναφέροντας ότι «δεν μας λέει από πριν ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα-γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος», συνοδεύοντας το κείμενο με μια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και μερικά χαρτονομίσματα.

Ο καλλιτέχνης έγραψε στην ανάρτησή του:

«Συγγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο.

Γιατί όχι; Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας.

Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν.

Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα – γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος».