Στο Πολεμικό Μουσείο το ντοκιμαντέρ «PROUD BLUE-POLICE OF THESSALY»

Μετά την επιτυχημένη πρώτη παγκόσμια προβολή του ντοκιμαντέρ «PROUD BLUE-POLICE OF THESSALY» την 25 Ιουλίου 2021 στη Λάρισα, ακολουθεί μία δεύτερη προβολή, αυτή την φορά στην Αθήνα.

Την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 στις 8.00 μ.μ. θα προβληθεί το εν λόγω ντοκιμαντέρ στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα.

Η Order of AHEPA Icarus Athens HJ36, το Geopolitical Research Institute και η Ellopia Films USA, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την προβολή του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ “PROUD BLUE” (ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΠΛΕ), σκηνοθεσίας της κας Αθηνάς Κρικέλη, παραγωγή Ellopia Films USA στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας

Η διοργάνωση της εκδήλωσης ’’αγκαλιάστηκε’’ και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στις δραστηριότητες και το έργο των αστυνομικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

‘Πρόκειται για ένα τεκμηριογράφημα, το οποίο δημιουργήθηκε εν μέσω της πανδημίας covid-19, εστιάζοντας στην καθημερινή δράση των αστυνομικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Θεσσαλίας, τον προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες εν μέσω πανδημίας (covid-19) ρόλο τους και γενικότερα την ύπαρξη τους στην ελληνική κοινωνία.

Ήδη το ντοκιμαντέρ, έχει αποσπάσει -9- χρυσές διακρίσεις στα παγκόσμια φεστιβάλ κινηματογράφου (Σιγκαπούρη, Ινδία, Καναδά, Αγγλία, Ευρώπη, Λος Ατζελες, Νέα Υόρκη Χόλιγουντ κα), ενώ είναι προτεινόμενο και για άλλες 13 διακρίσεις.

“Οι διακρίσεις αυτές και τα βραβεία αξίζουν στον κάθε ένα ξεχωριστά αστυνομικό, όπου κι αν αυτός υπηρετεί. Είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους αυτούς που στέκονται ακούνητοι σε κάθε δυσκολία της κοινωνίας μας.’’ Αθηνά Κρικέλη Δημιουργός του ντοκιμαντέρ.

Πηγή: e-thessalia.gr