Κυβέρνηση: «Τραμπούκος» ο φοιτητής που τραυματίστηκε από ευθεία βολή κρότου - λάμψης των ΜΑΤ (video)

Τραμπούκο και ταραξία χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τον 21χρονο φοιτητή που τραυματίστηκε με ευθεία βολή στο πρόσωπο με χειροβομβίδα κρότου - λάμψης από άνδρα των ΜΑΤ.

 

«Ομάδες τραμπούκων άρχισαν να απειλούν αλλά και να εξαπολύουν επιθέσεις για τη ματαίωση του έργου», δήλωσε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου.

«Την περασμένη Πέμπτη επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν τοποθετηθεί για τη φύλαξη του χώρου με αποτέλεσμα δυστυχώς τον τραυματισμό ενός φοιτητή και ενός αστυνομικού», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβάλλουν τις δικές τους συνήθειες», συμπλήρωσε ο Γιάννης Οικονόμου, εξαπολύοντας επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς όπως είπε: «όχι μόνο δεν καταδίκασε τους ταραξίες, αλλά στράφηκε κατά της αστυνομίας και υποσχέθηκε την κατάργηση του νόμου για την ασφάλεια στα ΑΕΙ και πρόσθεσε ότι «αντί υπεκφυγής καλούμε τον κ. Τσίπρα να τοποθετηθεί: Μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταλαμβάνει έναν πανεπιστημιακό χώρο, να γκρεμίζει τοίχους, να καταστρέφει περιουσιακά στοιχεία;»