ΑΠΘ: Με απώλεια ακοής στο ένα αυτί, ράμματα στο κεφάλι και σπασμένα δόντια ο φοιτητής

Σοκάρει η διάγνωση των γιατρών στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για τον τραυματισμένο φοιτητή που κείτονταν αιμόφυρτος νωρίτερα έξω από τη σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ μετά από επίθεση των ΜΑΤ.

Όπως μεταδίδει η Συλλογικότητα Μένουμε Ενεργοί, ο φοιτητής διαγνώστηκε με απώλεια ακοής από το ένα αυτί, του έγιναν ράμματα στο κεφάλι κι έχει σπασμένα δόντια!


Σύμφωνα με το avgi.gr δεν είναι ακόμη γνωστό εάν η απώλεια είναι πρόσκαιρη ή μόνιμη.

Όπως φαίνεται να αποδεικνύεται κι από σχετικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο φοιτητής τραυματίστηκε από ευθεία βολή χειροβομβίδας κρότου λάμψης όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους φοιτητές που διαδήλωναν κατά της συνεχούς αστυνομικής παρουσίας μπροστά από τη Σχολή Θετικών Επιστημών.

 

 

 

 

Πρωτοφανείς είναι οι εικόνες και με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να μπαινοβγαίνουν μέσα στο ΑΠΘ και να φτάνουν μέχρι και τα αμφιθέατρα. Το βίντεο που ανήρτησε ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης είναι ενδεικτικό της αστυνομοκρατίας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς φοιτητές μπαίνουν στη σχολή για μάθημα και τους συνοδεύει ένας ΜΑΤατζής μέχρι το αμφιθέατρο!

 

Λίγο αργότερα οι αρχές του Πανεπιστημίου ανακοίνωσαν ότι με απόφαση της Κοσμητόρισσας αναστέλλονται τα μαθήματα στη Σχολή Θετικών Επιστημών, για σήμερα.