Σάλος με συμμετοχή Λιγνάδη σε εκπομπή του Ρουβά - «Δεν μπορούσαν να κόψουν τις σκηνές του βιαστή;»

Σάλος με συμμετοχή Λιγνάδη σε εκπομπή του Ρουβά. Οι σφοδρές αντιδράσεις στα social media που κρίνουν τόσο τον τραγουδιστή όσο και τον ΣΚΑΪ, ο οποίος πρόβαλε την εκπομπή.

Σάλος έχει προκληθεί στο Twitter μετά την προβολή της εκπομπής του Σάκη Ρουβά «Idols», που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου.

Το «Idols» ανέβηκε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ στις 10 Δεκεμβρίου και τη μνήμη του μεγάλου ηθοποιού τίμησαν προσωπικότητες όπως η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, ο Σωτήρης Χατζάκης και ο Γιώργος Λιάνης, ωστόσο, έκπληξη και αντιδράσεις προκάλεσε η συμμετοχή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σημειώνεται, πάντως, ότι στην ιστοσελίδα του καναλιού έχει αναρτηθεί η εκπομπή και κείμενο για αυτή, στο οποίο δεν αναφέρεται τίποτα για τη συμμετοχή Λιγνάδη στην εκπομπή.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι προφυλακισμένος από τις 26 Φεβρουαρίου 2021 και θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό για τέσσερις βιασμούς, ανάμεσά τους και ανηλίκων.

Η κατακραυγή στο Twitter

Στόχοι σφοδρής κριτικής έγιναν και το κανάλι αλλά και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σάκης Ρουβάς.
 
Στο Twitter τα σχόλια που έγιναν και κατακρίνουν το γεγονός είναι πολλά.

«Είχαν το υλικό από το Φλεβάρη ήξεραν την δομή του το να "κόψουν" το απόσπασμα είναι υπόθεση 5' γνώριζαν ποια εκδοχή έδωσαν για ανέβασμα στο διαδίκτυο να χαρεί & ο Λιγνάδης στο resort Tripolis» αναφέρεται σε ένα tweet.

«Δεν μπορούσαν να κόψουν τις σκηνές του βιαστή;» αναρωτιέται ένας χρήστης.
«Δεν μπορεί να γίνεται αυτό» γράφει άλλος.
«Τι χώρα είναι αυτή; Τι κατάντια» σχολιάζει άλλος χρήστης.
Ο Σάκης Ρουβάς «ξεπλένει Λιγνάδη» αναφέρεται σε άλλη ανάρτηση.
«Μπράβο Σάκη, μπράβο #σκαι_ξεφτιλες. Φτου σας ξεφτιλισμένοι» γράφει άλλο post.
«Δείχνουμε χαλαρά συνέντευξη παιδοβιαστή σε αφιέρωμα. Λίγη ντροπή πια» γράφει άλλος χρήστης.