Στο δρόμο εργαζόμενοι Wolt, efood & επισιτισμού – Ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς συναδέλφους

Στο δρόμο εργαζόμενοι Wolt, efood & επισιτισμού – Ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς συναδέλφους

Οι εργαζόμενοι στην eFood πέτυχαν μια σημαντική νίκη, αλλά τα προβλήματα στον κλάδο παραμένουν για τους διανομείς και γενικά για τους εργαζόμενους στον επισιτισμό-τουρισμό. Οι διανομείς της eFood ενώθηκαν με τους συναδέλφους τους στη Wolt και ξεκίνησαν μοτοπορεία που πέρασε μπροστά από τη Βουλή, διεκδικώντας ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, συλλογικές συμβάσεις και την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων.

Στον δρόμο βγήκαν το πρωί της Τρίτης οι εργαζόμενοι από Wolt,  e-food και τον επισιτισμό για να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες εργασίας.

Οι εργαζόμενοι στην eFood πέτυχαν μια σημαντική νίκη, αλλά τα προβλήματα στον κλάδο παραμένουν για τους διανομείς και γενικά για τους εργαζόμενους στον επισιτισμό-τουρισμό. Οι διανομείς της eFood ενώθηκαν με τους συναδέλφους τους στη Wolt και ξεκίνησαν την εντυπωσιακή τους πορεία από τα γραφεία της δεύτερης. Ακολούθησε η πορεία των εργαζόμενων σε όλο τον κλάδο, που πέρασε μπροστά από τη Βουλή, διεκδικώντας ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, συλλογικές συμβάσεις και την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων. Για να καταλήξει στο Υπουργείο Εργασίας, όπου τηρήθηκε ένα λεπτό σιγής στη μνήμη των εργαζόμενων που έπεσαν θύματα στο βωμό του κέρδους, ενώ ζήτησαν συνάντηση με τον Υπουργό.

Βίντεο δημοσίευσε ο φωτορεπόρτερ, Σάββας Καρμανιόλας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10/11/2021 - 12:27