Από τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το ΕΚ Λαυρίου και σωματεία

Συνέχιση της λαϊκής αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους από σήμερα Δευτέρα 30 Ιούλη

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

Τη μεγάλη ανταπόκριση που υπήρξε από την πρώτη στιγμή της καταστροφής από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, με την αλληλεγγύη που εκφράστηκε με κάθε τρόπο και μέσο από συνδικάτα και Λαϊκές Επιτροπές, χαιρετίζει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και συνδικάτα της Ανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με το ΕΚΛ, η πρώτη φάση της αλληλεγγύης ολοκληρώθηκε με τα πράγματα άμεσης ανάγκης που ζητήθηκαν. Τώρα, σημειώνει το ΕΚΛ, παίρναμε σε νέα φάση που τα συνδικάτα και οι Λαϊκές Επιτροπές μπορούν να παίξουν σπουδαίο ρόλο.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει, από Δευτέρα 30 Ιούλη, οποίο σωματείο θέλει να προσφέρει να έρχεται σε επαφή με τα τηλέφωνα της επιτροπής, η οποία θα ενημερώνει σε τι είδος υπάρχει έλλειμμα, έχοντας παράλληλα εικόνα για πόσα από αυτά που ζητά μπορούν να της τα προμηθεύσουν.

Έτσι, όπως αναφέρει το ΕΚΛ, θα γίνεται πιο ουσιαστική η αλληλεγγύη που θα συνεχιστεί για καιρό. Επίσης στην επιτροπή, καταλήγει, μπορούν να απευθύνονται μέλη σωματείων που μπορούν να έχουν στην περιοχή φυσική παρουσία, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τον χρόνο και τις δυνατότητες τους.

Τα τηλέφωνα της επιτροπής είναι: 6977120661, 6984928944, 6986659312


Πηγή 902.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54