Ανάρτηση αποτελεσμάτων για 7.180 θέσεις εργασίας σε 34 Δήμους

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ οι οριστικοί πίνακες του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 34 δήμους (επιβλέποντες φορείς) για 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β'κύκλος).

Ειδικότερα, αναρτήθηκαν ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων, ο οριστικός πίνακας επιλαχόντων και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων που αφορούν εγγεγραμμένους στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ ηλικίας 18 ετών και άνω.

Οι ωφελούμενοι θα τοποθετηθούν για 8 μήνες στους επιβλέποντες φορείς όπως έχουν καθοριστεί σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί καλούνται εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωση τους να προσέλθουν στην αρμόδια υπηρεσία ΚΠΑ2 για να πραγματοποιήσουν με τον Εργασιακό Σύμβουλο την πρώτη συμβουλευτική δράση και να παραλάβουν συστατικό σημείωμα για την υπόδειξη τους στους Δήμους.
Όσοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν το site του ΟΑΕΔ.

Δείτε τους Οριστικούς Πίνακες στην σελίδα του ΟΑΕΔ, Εδώ:  Ανάρτηση Οριστικών Πινάκων Κατάταξης του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 34 Δήμους (β' κύκλος).oaed.gr/-/anartese-oristikon-pinakon-katataxes-tou-programmatos-koinophelous-charaktera-se-34-demous-b-kyklos-
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54