ΠΟΣΠΕΡΤ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΑγία Παρασκευή, 17/11/2017
44 χρόνια συμπληρώνονται από τον ηρωικό ξεσηκωμό του λαού και της νεολαίος το Νοέμβρη του 1973.

Οι παρακαταθήκες του ηρωικού αυτού αγώνα για τη δημοκρατία, ενάντια στην δικτατορία, το φασισμό και την αμερικανοκρατία πρέπει να δίνουν δύναμη στους αγώνες μας διεκδικώντας τα αυτονόητα.

Τα οράματα, τα ιδανικά και το πάθος για μια κοινωνία με ισονομία, με δικαιοσύνη, με σεβασμό στον άνθρωπο και χωρίς την εκμετάλλευσή του από τους ολιγάρχες οικονομικούς δολοφόνους είναι ο δρόμος του αγώνα, της αξιοπρέπειας, της δημοκρατίας.

Με αυτό τον τρόπο τιμούμε τους νεκρούς μας, την ιστορία μας, τους αγώνες μας.

Κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος.


Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό «παρών» στη σημερινή διαδήλωση και πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία για να τιμήσουμε τους ήρωες και τα ιδανικά τους και να εναντιωθούμε στις πρακτικές, τότε και σήμερα, απέναντι στον αυταρχισμό, στην καταστολή, στην εξαθλίωση, στον οικονομικό και φυσικό θάνατο που μας ετοιμάζουν.

Λέμε ΟΧΙ σε αυτή τη θανατηφόρα καπιταλιστική ανάπτυξη, την άγρια εκμετάλλευση, τη δουλειά χωρίς δικαιώματα, τη διάλυση των συνδικάτων, την καταλήστευση των δημόσιων αγαθών και της περιουσίας της κοινωνίας που χαρίζεται στα αρπακτικά.

Βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ στις κάθε λογής δικτατορίες, ΟΧΙ στο φασισμό, ΟΧΙ στο ρατσισμό, ΟΧΙ στη μισαλλοδοξία, ΟΧΙ στους υμνητές της Χούντας και ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Δίνουμε δύναμη στον αγώνα μας για το μέλλον που μας αξίζει και που θέλουμε να το διαμορφώσουμε μόνοι μας.44 χρόνια μετά, οι ίδιες ανάγκες, τα ίδια συνθήματα, τα ίδια οράματα για «Ψωμί – παιδεία – ελευθερία».

Σήμερα συγκέντρωση στις 15:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος για να ξεκινήσει πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία.Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54