Συντονιστείτε αύριο στους 106.7 στα fm στην ertopen. Στις 8 το βράδυ καλεσμένος o Νίκος Ιγγλέσης συγγραφέας του βιβλίου "Η Επανάσταση του GREXIT – Το Σχέδιο"

Συντονιστείτε αύριο Παρασκευή, 04/09/2015 λίγο μετά τις 8 το βράδυ στην ertopen, στους 106.7 στα fm για την Αττική.
Νίκος Ιγγλέσης συγγραφέας του βιβλίου "Η Επανάσταση του GREXIT – Το Σχέδιο", είναι καλεσμένος στο στούντιο της ertopen, στην εκπομπή "Σήμα Αλέρτ" που επιμελείται ο Νίκος Κλέτσας.
Επίσης εναλλακτικά όσοι είστε εκτός Αττικής, μπορείτε να μας ακούσετε από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 με έδρα τη Βοιωτία και από τον ραδιοσταθμό του εργατικού κέντρου Εύβοιας στους 96,5 και διαδικτυακά στην www.ertopen.com σε ολόκληρο τον κόσμο.Του Νίκου Ιγγλέση
         "Ύστερα από πεντέμισι χρόνια εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών, η Ελλάδα βρίσκεται σ’ ένα θανάσιμο αδιέξοδο. Η παραγωγική βάση της οικονομίας έχει διαλυθεί, ο λαός φτωχοποιείται και εξαθλιώνεται, ενώ το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο απεργάζεται σχέδια – ιδιωτικοποιήσεις τα λένε – για την αρπαγή, αντί «πινακίου φακής», των στρατηγικών υποδομών και του φυσικού πλούτου της χώρας, στερώντας της έτσι τα εργαλεία μιας μελλοντικής ανάπτυξης.

……….Η Ελλάδα πρέπει να βγει από τη μέγγενη του ευρω-μάρκου και να αποκαταστήσει την εθνική κυριαρχία της, εισάγοντας σε κυκλοφορία το δικό της νόμισμα, ώστε να πάψει να αποτελεί αποικία χρέους των δανειστών και των διεθνών αγορών. Ο Τζορτζ Φρίντμαν, ιδρυτής του ιστότοπου Stratfor στο βιβλίο του «Η Επόμενη Δεκαετία» γράφει : «Ένα έθνος που δεν ελέγχει το χρηματοπιστωτικό του σύστημα έχει χάσει την κυριαρχία του»"....

διαβάστε την συνέχεια στο βιβλίο η "Η Επανάσταση του GREXIT – Το Σχέδιο"
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18/06/2016 - 14:21