Ιωάννα Κολοβού / Της έκαναν τελικά έξωση και τη συνέλαβαν - «Τους πήραν με τις παντόφλες»

Στο Αστυνομικό Τμήμα οδηγήθηκαν η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος και ο γιος της - Χημικά στους αλληλέγγυους που είχαν συγκεντρωθεί

Τελικά, με τη συνδρομή ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ, κατάφεραν και έκαναν έξωση της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, συμβόλου του κινήματος κατά των πλειστηριασμών. Μάλιστα, τόσο η Ιωάννα Κολοβού όσο και ο γιος της συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.

«Εδώ είμαστε, ήρθαμε απότο πρωί. Έγινε μια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Υπήρχε εισαγγελέας, έγινε η έξωση και τώρα τους πάνε στο αστυνομικό τμήμα» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο και τους Γιώργο Μελιγγώνη και Γιώργο Τραπεζιώτη η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη.

«Τους πήραν με τις παντόφλες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά. «Πολύ άγρια αυτά που συμβαίνουν» πρόσθεσε. 

 

 

 

Την ίδια ώρα, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά σε γείτονες και εργαζόμενους, που έσπευσαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να προστατεύσουν τη χαμηλοσυνταξιούχο και τον γιο της.

Όπως είχε καταγγείλει νωρίτερα η ίδια η Ιωάννα Κολοβού στο Open, της έσπασαν την πόρτα για να τη βγάλουν από το διαμέρισμα που έχασε σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το 902.gr, έχει καταφτάσει και φορτηγό για να μαζέψει τα πράγματα της χαμηλοσυνταξιούχου από το σπίτι. Η Ιωάννα Κολοβού μαζί με τον γιο της βρίσκονται μέσα στο διαμέρισμα.