Δάσκαλο πολεμικών τεχνών, έστειλε στους απεργούς ο εργοδότης!

Δυναμική συγκέντρωση για την Ασημίνα στην Ερέτρια

Πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους, που κατέληξε στο ξενοδοχείο "Avantis".


Μαζική και δυναμική ήταν η συγκέντρωση που διοργάνωσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην Ερέτρια, το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιουλίου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την απόλυση της προέδρου της Ασημίνας Καραμπέτσου από το ξενοδοχείο "Avantis".

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν δυνάμεις από ταξικά σωματεία της περιοχής καθώς και από την Ομάδα Γυναικών της Χαλκίδας. Παραβρέθηκαν επίσης αντιπροσωπείες από την ΕΛΜΕ Εύβοιας, την Ένωση Εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας, το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων - Επισιτισμού Εύβοιας και το σωματείο εργαζομένων στο ΔήμοΧαλκιδέων.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο ΓιάννηςΤζαβάρας, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εύβοιας και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας. Μετά την ομιλία ακολούθησε πορεία σε κεντρικό δρόμο της Ερέτριας, η οποία κατέληξε έξω από το ξενοδοχείο Avantis.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων αναφέρεται ότι: " Το πλήθος των συγκεντρωμένων έδωσε μια πρώτη απάντηση στην τρομοκρατία που καλλιεργείται, τόσο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο όσο και στα υπόλοιπα.

Τα συνθήματα καλούσαν τους εργαζόμενους του κλάδου να εμπιστευτούν τη δύναμή τους, να προσπεράσουν το φόβο και να παλέψουν συλλογικά και οργανωμένα,μέσα από τις γραμμές των ταξικών σωματείων.

Στο χώρο δεν εμφανίστηκε καθόλου ο ιδιοκτήτης (αν και είναι γνωστό ότι βρισκόταν εντός). Εμφανίστηκε όμως ένας δάσκαλος πολεμικών τεχνών(!), ο οποίος δήλωσε ότι ήρθε κατόπιν σχετικού αιτήματος του ιδιοκτήτη, για να εξασφαλίσει την… ειρήνη."


Πηγή: εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28/07/2013 - 19:14