Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠΠΟ από ΚΚΕ-ΚΝΕ για τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης σε αθλητικές ομοσπονδίες

Με αφορμή τις περικοπές των επιχορηγήσεων προς τις αθλητικές Ομοσπονδίες που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και η Κομμουνιστική Νεολαία θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού την Τετάρτη 19 Μάρτη στις 11:00 π.μ..


Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: "Η μείωση των ήδη λιγοστών κονδυλίων που είχαν απομείνει προς τις αθλητικές ομοσπονδίες, θα έχει αρνητικές συνέπειες τόσο για τους εργαζόμενους στο χώρο του αθλητισμού αλλά και συνολικά για το λαό και τη νεολαία.


Το πιο σοβαρό αποτέλεσμα είναι ότι ο λαός και ιδιαίτερα η νεολαία θα στερηθούν το αναγκαίο για την υγεία και την προσωπικότητά τους δικαίωμα στην άσκηση και τη φυσική αγωγή, το οποίο υποβαθμίζεται συνολικά. Γίνεται ένα ακόμα βήμα στην μετατροπή του αθλητισμού σε εμπόρευμα και τελικά σε πολυτέλεια για λίγους.
Απαιτούμε τώρα δωρεάν χορήγηση από το κράτος όλων των προϋποθέσεων για τη Φυσική Αγωγή και τον αθλητισμό (υλικοτεχνική υποδομή, επιστημονική στήριξη, επαρκής χρηματοδότηση σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες), για όλους".

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54