"Στηρίζουμε Σαμαρά" το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή

Την ανάγκη να στηριχθεί η ΝΔ, τονίζει στους συνομιλητές ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ξορκίζει τα σενάρια περί υπονόμευσης του Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με το tovima.gr το μήνυμα του Κ. Καραμανλή ενόψει των εκλογών του Μαΐου είναι ότι «Υποχρέωση όλων μας είναι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να στηρίξουμε τη ΝΔ και τις επιλογές της, τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στην αναμέτρηση για τους δήμους και τις περιφέρειες».
 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τις τελευταίες ημέρες ο κ. Καραμανλής συναντάται με πολλά «γαλάζια» στελέχη, βουλευτές, αλλά και πρώην υπουργούς στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Μαβίλη και αυτό που τους τονίζει με έμφαση είναι η ανάγκη να στηριχθεί η ΝΔ.

Ο Κώστας Καραμανλής, διαμηνύει σε όλους τους τόνους, ότι πρέπει πάση θυσία να δώσουν ενωμένοι όλοι τη μάχη των εκλογών.

Για τον πρώην πρωθυπουργό είναι επιβεβλημένη η στήριξη της ΝΔ που αποτελεί, όπως εμμένει να λέει, πυλώνας σταθερότητας της χώρας.
 
Σταθεροί συνομιλητές του, όπως αναφέρει tovima.gr, τονίζουν ότι δεν ευσταθούν διάφορες φήμες και σενάρια,  ότι ο ίδιος δήθεν στέλνει τελεσίγραφα ή βάζει βέτο ακόμα και για τη συμμετοχή ορισμένων προσώπων στα ψηφοδέλτια του κόμματος για την Αυτοδιοίκηση και τις ευρωεκλογές.
 
«Δεν εμπλέκεται ο Καραμανλής με αυτά. Εδώ και τεσσεράμισι περίπου χρόνια δεν είναι πρόεδρος της ΝΔ» λένε όσοι γνωρίζουν τις απόψεις του.
 
Διαψεύδουν επίσης τα περί δήθεν αρνητικής στάσης τους έναντι της τωρινής ηγεσίας της ΝΔ.
 
«Μακριά από τον Καραμανλή τα σενάρια υπονόμευσης του Σαμαρά» λένε οι ίδιοι κύκλοι σύμφωνα με tovima.gr
 
 
 


Δημοσιεύτηκε στο Helios Plus στις 6 Μαρτίου 2014
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07/03/2014 - 14:50