Ευχαριστήριο σημείωμα από τη συνάδελφό μας, που πέρασε τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο

"Αγαπητοί συνάδελφοι-συναγωνιστές, καλή χρονιά, με δύναμη και αντοχή μπροστά στις νέες προκλήσεις, που ζητούν και νέες απαντήσεις.

Με αυτό το σύντομο σημείωμα θα ήθελα να απευθύνω ένα απέραντο ευχαριστώ στους συναδέλφους, φίλους και γνωστούς που αναστατώθηκαν και κινητοποιήθηκαν για τη μικρή περιπέτειά μου με τη γιορτινή αστυνομική... φιλοξενία στο κρατητήριο. Θα ήθελα επίσης να τα πω η ίδια, προφορικά, αλλά ξέρω πως η συγκινημένη φωνή μου δεν θα με υποστηρίξει ως το τέλος...

Ευχαριστώ για τα μηνύματα, το ενδιαφέρον, τις αγωνιώδεις ερωτήσεις, τις επισκέψεις στο κελί. Ευχαριστώ για τα χτυπήματα στον ώμο, το συνωμοτικό κλείσιμο του ματιού, την κινητοποίηση ανθρώπων και οργανώσεων, τη συμπαράσταση του αεικίνητου δικηγόρου Νίκου Μαβίδη. Ειδικά και ξεχωριστά, ευχαριστώ όσους (απλήρωτοι και χειμαζόμενοι, όπως όλοι μας) έδωσαν από το υστέρημά τους συγκεντρώνοντας ένα απίστευτο ποσό χρηματικής βοήθειας, για τις επόμενες νομικές ενέργειες. Έμεινα άφωνη από συγκίνηση γιατί ξέρω καλά πόσο δύσκολα περνάμε όλοι χάρη στην κυβερνητική... μεγαλο/μαυροψυχία. 

Ανέκαθεν προσπαθώ να βοηθώ όπου μπορώ, σε ασήμαντα ή πιο ζόρικα, έστω κι αν δυσκολεύομαι πολύ εγώ η ίδια να ζητήσω βοήθεια. Η μικρή μου περιπέτεια μού έδειξε πως δεν χρειάζεται να ντρέπομαι να ζητήσω "ένα χεράκι" σε έκτακτες καταστάσεις. Φυσικά και εγώ είμαι διαθέσιμη να στηρίξω όποιον χρειαστεί, σε όποιους τομείς τα καταφέρνω καλύτερα.

Να έχετε όλοι μια καλύτερη, από κάθε άποψη, χρονιά.

Σίσσυ