Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Η ΝΔ πήγε στις εκλογές για να μπορέσει να εφαρμόσει το e-mail Χαρδούβελη»

«Οι αποκλίσεις που παρουσιάστηκαν στην εκτέλεση του Κρατικού Προϋπολογισμού το 2014, αποτελούν το τελευταίο δείγμα γραφής μιας αποτυχημένης κυβέρνησης. Η επιμονή της σε μια αδιέξοδη πολιτική, που έθετε τους στόχους του Μνημονίου πάνω από τις ανάγκες και τις αντοχές της κοινωνίας, είναι ο βασικός λόγος για αυτή την κατάσταση» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσκαλώτος. 

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών τόνισε επίσης: «Η κυβέρνηση επέβαλε σειρά άδικων φόρων, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν, με αποτέλεσμα αντί να αυξάνονται τα έσοδα, να αυξάνονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές. Για να καλύψει την υστέρηση εσόδων, προχώρησε σε ακόμα μεγαλύτερη περικοπή δαπανών, με δραματικές συνέπειες στις παροχές του κοινωνικού κράτους αλλά και στην ανάπτυξη, λόγω της μείωσης των δημοσίων επενδύσεων.

Όπως είχα πει πριν από 2 χρόνια, η ελληνική οικονομία μοιάζει σαν το «χαμστεράκι» που συνεχώς τρέχει πάνω στη ρόδα, αλλά μένει πάντα στο ίδιο σημείο. Η ΝΔ πήγε στις εκλογές για να μπορέσει να εφαρμόσει το e-mail Χαρδούβελη  και να συνεχίσει το «χαμστεράκι» την ένδοξη πορεία του. Ευτυχώς, αυτή η πορεία τελειώνει στις 26 Γενάρη». 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54