Δωρεάν πρόγραμμα σεμιναρίων διοίκησης επιχειρήσεων-οικονομίας στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν πρόγραμμα σεμιναρίων με θέμα “ Διοίκηση Επιχειρήσεων-Οικονομία-Επιδοτούμενα Σεμινάρια” διοργανώνει το τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης του δήμου Θεσσαλονίκης με την χορηγία της εκπαιδεύτριας, Δέσποινας Σούλη.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δημότες ή κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο σε ένα τμήμα από τα προγράμματα.

Τα σεμινάρια θα διεξάγονται σε δύο τμήματα 25 ατόμων το καθένα (διάρκειας τριάντα ωρών), δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (Α’τμήμα 10:30-12:00, Β’τμήμα 12:00-13:30). Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019. Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του κεντρικού δήμου (Εγνατίας 132).

Οι ενδιαφερόμενοι εφόσον επιλεγούν, θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι είναι δημότες Θεσσαλονίκης(πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης) ή κάτοικοι Δήμου Θεσσαλονίκης (φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας ή οτιδήποτε αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας). Μοναδικό κριτήριο επιλογής των μαθητών, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων.

Η αίτηση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδαhttps://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/kdvm2019/management.php

στις 19 Φεβρουαρίου - έως τη συμπλήρωση των τμημάτων- ακολουθώντας τη διαδρομή https:Thessaloniki.gr/θέλω-από -το δήμο/θέλω-να-εξυπηρετηθώ/σπουδάζω/Κέντρο Διά Βίου Μάθησης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 231331866