Στον εισαγγελέα ο 39χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου

Ενώπιον του εισαγγελέως και του ανακριτή της Λαμίας προσάγεται σήμερα το απόγευμα ένας 39χρόνος, που σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται ως δράστης της άγριας δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 3.00 τα ξημερώματα εξεδόθη ένταλμα σύλληψης για τον 39χρονο που με διάφορες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να είναι κατ? εξοχήν εμπλεκόμενος στη δολοφονία καθώς έχει ήδη παραδεχθεί ότι επισκέφθηκε το θύμα στο σπίτι του τις κρίσιμες ώρες. 


Ήταν ο άνθρωπος τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία ως νούμερο ένα ύποπτο και ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας. Τα ηλεκτρονικά του ίχνη εντοπίστηκαν χθες στο Κρίκελλο της Ευρυτανίας όπου λίγο αργότερα, χθες το μεσημέρι, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του νομού. 
Σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδος σημειώνεται τόσο η διεξοδική διερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και η αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την προανακριτική διαδικασία, οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις αρχές, ο συλληφθείς έχει υποπέσει σε αντιφάσεις, κατά την εξέτασή του.
ΑΠΕ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54