Απίστευτο και όμως αληθινό: Στοχοποίηση της ταξικά αλληλέγγυας στάσης του Σάκη Παπαδόπουλου και εκδικητική εξαίρεση του από το ν.Κατρούγκαλου. (ertopen - ηχητικό)

Ο Σάκης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων τεχνικής εταιρείας του Δημοσίου κατά το 2011, μιλάει στην εκπομπή ''Σήμα Αλέρτ'' με τον δημοσιογράφο της ertopen Νίκο Κλέτσα, για την εκδικητική εξαίρεση του από το ν.Κατρούγκαλου και την στοχοποίηση της ταξικά αλληλέγγυας στάσης του προς τους συναδέλφους του.

Ο κ. Παπαδόπουλος εξηγεί ότι είχε εξαιρεθεί από το καθεστώς εργασιακής εφεδρείας που επιβλήθηκε σε αυτόν και 56 ακόμη συναδέλφους του.
Αλλά προς τιμήν του, σε μία αξιοζήλευτη κίνηση ταξικής αξιοπρέπειας, αρνήθηκε τότε να επανέλθει στην εργασία του με τους 26 μόνο, και όχι με το σύνολο των 56 συναδέλφων του.

Απίστευτο και όμως αληθινό για αυτή τη στάση που επέδειξε το 2011, είναι ο μόνος σήμερα που δεν επανέρχεται στη δουλειά.
Ο μόνος που δεν μπορεί να επωφεληθεί σήμερα από τον νόμο Κατρούγκαλου.
Ακούστε το ηχητικό της ertopen με τον κ.Σάκη Παπαδόπουλο εδώ:

 
Ο Σάκης Παπαδόπουλος μιλάει στην ertopen για την εκδικητική εξαίρεση του από το ν.Κατρούγκαλου και by Σήμααλέρτ on Mixcloud


Συντονιστείτε με την ενημέρωση στην ertopen, από το ραδιόφωνο σας στους 106,7στα fm στην Αττική ή διαδικτυακά στο: http://www.ertopen.com/radioΤελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02/08/2015 - 16:16