ΕΡΤopen: Το μοναδικό ραδιόφωνο που πέρυσι και φέτος εξέπεμψε ζωντανά από τον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου

Το μοναδικό ραδιόφωνο που πέρυσι και φέτος εξέπεμψε ζωντανά από τον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου, χωρίς να γίνεται κανένας συνειρμός.
 
Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 με αφορμή την εξέγερση του Πολυτεχνείου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ-ertopen και με τη συμπαράσταση μόνο της ΠΟΣΠΕΡΤ, που είναι κοντά στον Ελληνικό λαό και στους ανθρώπους με ελεύθερη δημοκρατική συνείδηση, πραγματοποίησαν ζωντανές εκπομπές από το χώρο του Πολυτεχνείου κόντρα στη φίμωση που θέλει να τους επιβάλλει η ξενόδουλη κυβέρνηση.  

Τον χώρο διέθεσαν οι φοιτητές του Πολυτεχνείου.
Το στούντιο έστησαν οι τεχνικοί της ertopen,Νικήτας Κονταράτος, Μάκης Γίγας και Γαβρίλος Κασιμάτης, από το οποίο «πέρασαν» ελεύθεροι πολίτες, φοιτητές και πολιτικοί, όπως η εγκληματολόγος Αναστασία Τσουκαλά, ο συγγραφέας-δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Περικλής Κοροβέσης, οι βουλευτές Ραχήλ Μακρή και Θεανώ Φωτίου, ο Πρόεδρος των αποφοίτων ΑΕΙ της πρ. Σοβιετικής Ένωσης Παναγιώτης Ξανθόπουλος, ο Ουκρανός δημοσιογράφος από το Ντομπάς (Ανατ. Ουκρανία) PavloOnoyko, το Μέλος της Επιτροπής Εορτασμού και Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θ. Κοτσιφάκης κ.ά.
Το συντονισμό των ζωντανών εκπομπών είχαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ-ertopen, Γιώργος Παπαζαχαρίου, Όλγα Παππά, Ζέτα Καραγιάννη, Ευγενία Κατούφα, Γιάννης Παπουτσάκης, Μαρίνα Παπαδημητρίου και Μιχάλης Μεσσήνης, καθώς και ο δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17/11/2014 - 01:31