Συμπαράσταση της ΠΟΣΠΕΡΤ στο Δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας για την απόπειρα δίωξης του Δημάρχου Χαλανδρίου:

"Ευθυγραμμισμένος με τις μαύρες και φασίζουσες  πολιτικές της φαύλης συγκυβέρνησης της μειοψηφίας ο διορισμένιος  Γ.Γ. Αποκεντρωμένης  Διοίκησης με  έγγραφό του, της έδωσε την ευκαιρία να  προχωρήσει  σε ακύρωση ομόφωνης απόφασης του αιρετού Δημοτικού Συμβουλίου για τη μη χορήγηση των στοιχείων των υπαλλήλων του Δήμου για τον επανέλεγχο των συμβάσεων στους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης.

Ο πρόσφατα  δημοκρατικά  εκλεγμένος δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, καλείται την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στην Εισαγγελία Εφετών για να «εξετασθεί ανωμοτί και να παράσχει εξηγήσεις»  γιατί επέλεξε την νομιμότητα της ομόφωνης απόφασης και το συμφέρων της κοινωνίας  από τις εντολές της τρόικας και των υποτακτικών της που κάνουν ότι κυβερνούν την Ελλάδα και  είναι υπεύθυνοι για τις θανατηφόρες πολιτικές που εφαρμόζουν με τους χιλιάδες θανάτους, τις αυτοκτονίες, την εξαθλίωση του λαού, και το ξεπούλημα της χώρας, και θέλουν 6500 απολύσεις ως το τέλος του 2014.

Μια σειρά δήμων της αριστεράς αρνήθηκαν να συμβάλλουν και  στοχοποιούνται  γιατί δεν είναι κοινωνικά  ανάλγητοι και δήμιοι.

Δεν είναι "αιμοσταγείς δολοφόνοι" της δουλειάς και της αξιοπρέπειας,  θέλουν κοινωνική δικαιοσύνη και  γι αυτό τιμήθηκαν και εκλέχτηκαν!   

Κι αν η παραπαίουσα συγκυβέρνηση στοχοποιεί  όσους αντιστέκονται δεν μας τρομάζει !

O Σίμος Ρούσσος έχει τη συμπαράσταση όλων μας. Δεν θα τον αφήσουμε μόνο του, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

Η ενότητα κι ο αγώνας αποτελεί το όπλο  απέναντι στη λαίλαπα που αντιμετωπίζουμε. Καλούμε όλους τους δημοκράτες ,τους αλληλέγγυους, τους μη υποταγμένους  και κάθε ενεργό πολίτη όλοι μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας, τις δυνάμεις μας, τις διαφορές μας σε έναν κοινό αγώνα για να σπάσουμε το «μαύρο» που επιβάλουν στις ζωές μας.           

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτή την κυβέρνηση που καταδυναστεύει τα όνειρά μας, το μέλλον μας, τη ζωή μας.  

Ενωτικά - μαζικά και αγωνιστικά ενάντια στον μερκελισμό και τα δεινά του, που η ξεπουλημένη κυβέρνηση και οι συνεταίροι της θέλουν να μας επιβάλλουν, τέρμα στην καταστροφική πολιτική των μνημονίων! 
Κάτω τα χέρια από μισθούς, δουλειές, εργατικά δικαιώματα, κοινωνικό κράτος!

Η ΠΟΣΠΕΡΤ τίθεται αλληλέγγυα  και σ’ αυτόν τον αγώνα και γιατί είναι δίκαιος και γιατί αυτός ο αγώνας είναι και δικός μας αγώνας !   

Αγώνας μέχρι την ανατροπή και τη δικαίωση - Όλοι μαζί θα νικήσουμε".

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54