Φωτό Αρχείου

Απαγόρευση συλλαλητηρίων σε τμήμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης

Την απαγόρευση των συγκεντρώσεων και πορειών στο δυτικό τμήμα του κέντρου της πόλης ανακοίνωσε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης «για λόγους δημόσιας ασφαλείας».

Όπως ανακοινώθηκε, η απαγόρευση ισχύει από τις 6 το πρωί του Σαββάτου έως και τις 6 το πρωί της Δευτέρας (8/9) και αφορά την περιοχή, που οριοθετείται από τις οδούς: διασταύρωση Βενιζέλου με Λ. Νίκης – Βενιζέλου – Αγίου Δημητρίου – Λαγκαδά – Αγ. Πάντων – Μοναστηρίου – Ιωάννου Κωλέττη – 26ης Οκτωβρίου – Ναυάρχου Κουντουριώτη – Λ. Νίκης μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Βενιζέλου, καθώς και στο πλακόστρωτο της παραλίας που περικλείεται από τις οδούς Ι. Δραγούμη και Ε. Βενιζέλου.

Τα συλλαλητήρια, που διοργανώνουν το απόγευμα οι οργανώσεις της Αριστεράς, τα συνδικάτα των εργαζομένων, κοινωνικά κινήματα αλλά και άλλοι φορείς και συλλογικότητες (στις πλατείες Δικαστηρίων, Αγίας Σοφίας και στην Καμάρα), στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ, θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ από την παραπάνω οριοθετούμενη περιοχή εξαιρείται ο χώρος, της οδού Καζαντζάκη 4, μέχρι του σημείου που η εν λόγω οδός τέμνεται με την 26ης Οκτωβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54