ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Οι καθαρίστριες πρέπει να γυρίσουν στη δουλειά τους τώρα

Την αμέριστη συμπαράστασή του στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών εκφράζει το Κίνημα Δεν Πληρώνω καταγγέλλοντας την πρωτοφανή άρνηση του υπουργείου να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση που τις δικαιώνει 
Η σχετική ανακοίνωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω αναφέρει:

"Παρά την απόφαση των δικαστηρίων ο Στουρνάρας και ο Θεοχάρης δεν εκτελούν, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια, την προσωρινά εκτελεστή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που διέτασε την άμεση επιστροφή στα πόστα τους των απολυμένων καθαριστριών.

Παρά την ταξική φύση της αστικής δικαιοσύνης, οι κυβερνώντες αποδεικνύουν πόσο την υπολογίζουν. Αν καποια απόφαση δεν τους είναι αρεστή απλά δεν την εφαρμόζουν. Περιμένουν ένα άλλης σύνθεσης δικαστήριο να συμμορφωθεί προς τις άνωθεν υποδείξεις.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει δώσει και θα συνεχίσει να δίνει, σκληρούς αγώνες μαζί με τις απολυμένες καθαρίστριες για το δικαίωμα στη δουλειά που είναι πλέον ταυτόσημο με το δικαίωμα στη ζωή.

Οι κάθε λογής εφήμεροι υπουργοί πρέπει να καταλάβουν ότι όσο αυτοί θα ματαιοπονούν αγωνιζόμενοι να διασώσουν το σαπιοκάραβο που λέγεται καπιταλιστικό σύστημα, τόσο οι εργαζόμενοι μαζί με το Κίνημα Δεν Πληρώνω, θα παλεύουν για το χτίσιμο μιας κοινωνίας με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, υλικές και πνευματικές".

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.kinimadenplirono.eu
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22/05/2014 - 12:16