Μητέρα καταγγέλλει ότι σεκιουριτάς έβγαλε με κεφαλοκλείδωμα τον γιο της από την Τεχνόπολη

Μητέρα καταγγέλλει με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι σεκιουριτάς έσυρε με κεφαλοκλείδωμα τον 17χρονο γιο της για περίπου 30 μέτρα έξω από συναυλία στην Τεχνόπολη.

 

«Με αυτή τη λαβή για 30 περίπου μέτρα έβγαλε χθες το βράδυ “φουσκωτός” ή ευγενικά σεκιουριτάς της Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Technopolis City of Athens χθες το παιδί μου έξω από συναυλία χιπ χοπ γιατί θεώρησε ότι πέταξε ένα κουτάκι μπύρα στον αέρα (το παιδί λέει άλλα ,όμως το θέμα μου δεν είναι αυτό και καταλαβαίνει τι εννοώ όποιος έχει πάει σε συναυλίες χιπ χοπ,ροκ,πανκ whatever)» αναφέρει η μητέρα.

«Ας πούμε ότι λέει ψέμματα (που δεν λέει) το παιδί μου… Ποια είναι η εκπαίδευση αυτών των ανθρώπων θέλω να ξέρω; Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους; Εξάντλησε (λέμε ότι σε κάποια περίπτωση έχει δίκιο που πρέπει αφου “ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ” το χώρο (βλ αστυνομική προστασία) εξάντλησε όλους τους άλλους τρόπους και συνάντησε ΒΙΑ ή ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ασυνεννόητο άνθρωπο ή πήγαν δυο και επειδή υστερούσαν σε μέγεθος είπε να κάνει λαβή και να τον σείρει εως έξω;» αναρωτιέται.

«Το παιδί του έλεγε: Με σφίγγεται δεν ανασαίνω / Τι έκανα; / Πονάωωω. Και η απάντηση ήταν: Ασε τις μαλακίες μαλακισμένο σε ΜΕΝΑ (ποιός είναι ο ΜΕΝΑ θέλω πολύ να μάθω και θα μάθω ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ
ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΒΗ ΑΦ ΕΝΟΣ ΣΕ 17χρονα ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (χωρις ίσως να απειλείται η ζωή του ας πουμε ? ή η σωματική του ακεραιότητα)» αναφέρει η μητέρα και συνεχίζει:

«Του είπα γιατί δεν το είπες κάπου ή να πάρεις τ ονομά του ας πουμε; Και το παιδί μου είπε ότι πάλι καλά πήγε ένας άλλος σεκιουριτι πιο κουλ και είπε “Έλα μωρέ Αστον τώρα” γιατί η αίσθηση ήταν οτι θα ΤΟΝ ΔΕΙΡΕΙ (ΛΟΛ) αλλά μάλλον σου λέει και ο άλλος τον ψιλο φοβόταν αυτόν οπότε δεν μπόρεσε να ζητήσει κατι άλλο ή το δίκιο του ΑΠΟ ΦΟΒΟ. ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ;;;;; ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΣΤΑ 17 του.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ».