Κτηνωδία στις Σέρρες: Δολοφόνησαν αδέσποτο σκύλο με 10 σφαίρες και τον πέταξαν στα σκουπίδια

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της δολοφονίας ενός αδέσποτου σκύλου στο χωριό Ψυχικό Σερρών, όταν ασυνείδητος κάτοικος τον πυροβόλησε τουλάχιστον 10 φορές με αεροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα το σκυλί να βρει τραγικό θάνατο.

Ειδικότερα, την είδηση της δολοφονίας του σκύλου στο Ψυχικό Σερρών γνωστοποίησε με ανάρτηση στα social media ο Φιλοζωικός Σύλλογος Εμμανουήλ Παππά. Ο αδέσποτος σκύλος Smiley δέχτηκε τουλάχιστον 10 σφαίρες από αεροβόλο όπλο και μάλιστα βρέθηκε νεκρός, πεταμένος στα σκουπίδια.

"Αυτός κυρίες και κύριοι είναι ο Smiley... Τα τελευταία δέκα χρόνια μέχρι και σήμερα ζούσε στο Ψυχικό. Δεν ενοχλούσε κανέναν, έκανε τις βόλτες του στο χωριό και είχε κάποιες αυλές που πήγαινε για να ζητιανέψει κανένα ξεροκόμματο για να γεμίσει την κοιλίτσα του. Όταν ζούσε, σ αυτούς που του συμπεριφερόντουσαν όμορφα τους χαμογελούσε με εκείνο τα αθώο χαμόγελο που μόνο τα παιδιά και τα σκυλιά ξέρουν να χαρίσουν. Όταν ζούσε...." αναφέρει η ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου.

"Σήμερα το πρωί μόλις ξημέρωσε,ξεκίνησε για τη συνηθισμένη του βόλτα στο χωριό. Δε μπορούσε όμως ο φουκαράς να φανταστεί ότι θα ήταν και η τελευταία του. Υποθέτουμε ότι κάποια στιγμή στη βόλτα του συναντήθηκε με έναν ψυχασθενή που κρατούσε στα χέρια του ένα αεροβόλο. Άραγε αν ήξερε θα προλάβαινε ο φουκαράς Smiley να αλλάξει διαδρομή; Πώς κατάφερε αυτός ο παρανοϊκός και τον πυροβόλησε δέκα φορές (τουλάχιστον) και κανένας δεν άκουσε ούτε το κλάμα του σκύλου αλλά και ούτε τους πυροβολισμούς; Πώς μπόρεσε μετά να σηκώσει το μισοπεθαμένο κορμάκι του και να το πετάξει στα σκουπίδια; Πώς αντέχει αυτό το δίποδο τέρας μετά να αγκαλιάζει τη γυναίκα του, τη μάνα του, τα παιδιά του;" συνεχίζει η ανάρτηση για τη δολοφονία του αδέσποτου.

"Ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα αν δεν ανοίξει κάποιος το στόμα του. Γιατί στο χωριό κάποιος ξέρει, κάποιος άκουσε και δε μιλάει. Κάποιος είδε αλλά έστρεψε αλλού το κεφάλι. Και όποιος δε μιλάει είναι συνένοχος στο έγκλημα. Μικρέ μου Smiley.... Μικρέ μου χαμογελαστούλη... Εκεί που πήγες να ξέρεις πως το μισό χωριό σε ψάχνει και κλαίει για τον άδικο χαμό σου. Μαζί τους κλαίω και γω" καταλήγει η ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου για τη δολοφονία του αδέσποτου σκύλου Smiley.

Δείτε την ανάρτηση: