Κάλεσμα ΠΑΜΕ ενάντια στην έξωση της Ιωάννας Κολοβού

«Ντροπή και αίσχος! Πετάνε στον δρόμο χαμηλοσυνταξιούχο! Αλληλεγγύη το όπλο μας, νόμος το δίκιο μας» τονίζει σε ανακοίνωση το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, καλώντας σε συγκέντρωση στις 4.30 μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου, όπου από το πρωί γίνεται έξωση στη χαμηλοσυνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού.

Αυτή την ώρα στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου επιχειρείται έξωση σε συνάνθρωπο μας από την αστυνομία και δικαστικό επιμελητή. Με άθλιο τραμπούκικο τρόπο 5:30 τα χαράματα έσπασαν την πόρτα στην χαμηλοσυνταξιούχο για να την πετάξουν στον δρόμο. Τα κοράκια επιτίθενται με την στήριξη της κυβέρνησης και με όπλο τους άθλιους ντροπιαστικούς νόμους που ψήφισαν μαζί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ» προσθέτει η ανακοίνωση, καταλήγοντας:

«Το Εργατικό λαϊκό κίνημα δεν θα επιτρέψει να κυριαρχήσει η ζούγκλα της αγοράς τους. Κάτω τα χέρια από του λαού το βιός. Όλοι όσοι μπορούν να πάνε τώρα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στου Ζωγράφου. Συγκέντρωση στις 4:30μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»