Μία ακόμα σύμβουλος του Μητσοτάκη σε εταιρεία με κρατικές αναθέσεις

Όπως αποκαλύπτει το documentonews.gr, μετά τη Ρεβέκκα Πιτσίκα ακόμη μια πρωθυπουργική σύμβουλος συμμετείχε σε εταιρεία η οποία έχει πάρει έργα από το κράτος όπως: το υπουργείο Ανάπτυξης, η Περιφέρεια Αττικής κτλ. Πρόκειται για την ειδική σύμβουλο του Μητσοτάκη και συντονίστρια στη ΝΔ, Χάρις Κούτση.

Πρώην συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη όταν ήταν ευρωβουλευτής και σύμβουλος του την περίοδο 2007 – 2009 στα υπουργεία Μεταφορών και Ανάπτυξης η Χάρις Κούτση είναι διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Nord Quality Services. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Χάρις Κούτση είναι «ειδική σύμβουλος του πρωθυπουργού για επενδύσεις» ενώ φέρεται σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ως «ειδική σύμβουλος Λιμένων και Επενδύσεων στο Υπουργείο Ναυτιλίας«.

Εκτός από την Nord Quality Services, η κα Κούτση συμμετείχε μέχρι και τον περασμένο Ιούλιο σε μία ακόμη εταιρεία. Συγκεκριμένα η κα Κούτση απέκτησε τον Νοέμβριο του 2021 το 35% της εταιρείας με την επωνυμία «BUILD, ENGAGE AND SPREAD CONSULTING SERVICES» και διακριτικό τίτλο Virality, όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα της εταιρείας που είναι καταχωρημένα στο ΓΕΜΗ. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η Virality «είναι μια εταιρεία παροχής συμβουλευτικών και δημιουργικών υπηρεσιών» που δραστηριοποιείται στον «ευρύτερο κλάδο της επικοινωνίας».

Διαβάστε περισσότερα στο documentonews.gr

  •