Η ΕΛΑΣ διαψεύδει την καταγγελία της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι ξυλοκοπήθηκε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, μετά τη σύλληψη της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

H μητέρα και η αδελφή της μίλησαν στο Star αναφέροντας πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κατήγγειλε σε εκείνες την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε από αστυνομικούς

Από την πλευρά της, η μητέρα της δήλωσε στην εκπομπή: «Είδα το παιδί μου χτυπημένο, δεν κοιμάται, δεν τρώει! Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Από ποιον και γιατί; Έχει μαυρισμένα πλευρά! Έχει χτυπημένο πρόσωπο από μπουνιές. Τη χτυπούσαν και της φώναζαν να ομολογήσει! Είδα μόνο το πρόσωπό της, δεν μπορούσε να κουνηθεί λόγω των χτυπημένων πλευρών… Πονάει».

«Μου είπε πως μέσα στα κρατητήρια όποιος αστυνομικός περνούσε την μιλούσε προσβλητικά και της έλεγε να ομολογήσει και στη συνέχεια τη χτυπούσε. Η μητέρα της μου είπε πως έχει χτυπήματα στα πλευρά, το σώμα, τα μάτια», είπε ο Γιώργος Σόμπολος, από την πλευρά του.

Από την πλευρά τους αστυνομικές πηγές απαντούν ότι διαθέτουν κατάθεση από την ίδια την κατηγορούμενη στην οποία βεβαιώνει ότι δεν την έχει πειράξει κανείς. Παράλληλα, θα εξεταστεί άμεσα και από ιατροδικαστή.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα φέρεται να τηλεφώνησε από καρτοτηλέφωνο μέσα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών στην μητέρα της και να αντέδρασε ζητώντας της εξηγήσεις για όσα είπε περί υποτιθέμενων χτυπημάτων από αστυνομικούς.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το Τμήμα Εκβιαστών σχηματίζει δικογραφία για τα καταγγελλόμενα από την μάνα και την αδελφή Πισπιρίγκου. Στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλομένων η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ.