ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Ο αγώνας των υγειονομικών για επιστροφή στην εργασία τους κορυφώνεται, με καθημερινή παρουσία έξω από το υπουργείο Υγείας.

Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας για την ελευθερία, για την Δημοκρατία, για το Δικαίωμα στην εργασία.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιχειρεί μέσω των αναστολών- που όπως αποδείχτηκε δεν έχουν κανένα υγειονομικό χαρακτήρα- την πειθάρχηση και τον ασφυκτικό-αστυνομικό έλεγχο επί της κοινωνίας, αλλά και επί των σωμάτων μας.  Επιχειρεί την ιδιωτικοποίηση της υγείας, την άρση της μονιμότητας στην εργασία, με στόχο τον πλήρη σφαγιασμό των εργαζομένων.  Σκοπός της είναι η μετατροπή μας σε δουλοπάροικους,  εργαζόμενους από την αυγή μέχρι την δύση, των οποίων  τα σώματαθα ανήκουν στους δουλοκτήτες των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών. Τα «υγειονομικά» πιστοποιητικάδεν αποδεικνύουν τίποτε από άλλο παρά τον έλεγχο και την υποταγή, όπως κάποτε τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.

Οι εργαζόμενοι αυτοί δεν αγωνίζονται μόνο για την επιστροφή τους στην εργασία τους αλλά και για τη δημόσια δωρεάν υγεία, τη δημοκρατία και την αυτοδιάθεση όλων των πολιτών.

Είμαστε ΜΑΖΙ τους ως εκπαιδευτικοί. Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψή τουςκαι την καταβολή αποζημίωσης για την παράνομη αναστολή τους. Απαιτούμε εδώ και τώρα, την κατάργηση του ναζιστικού υγειονομικού πιστοποιητικού εμβολιασμού και των ανάλογων πιστοποιητικών που γυρνάνε την κοινωνία στις μαύρες εποχές του φασισμού και του ναζισμού.

Η ΠΟΕΔΗΝ, η ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ, η ΑΔΕΔΥ, η ΓΣΕΕ, στο βαθμό που δεν αντιδρούν είναι συνένοχοι στο έγκλημα κατά των δυνάμεων της εργασίας και της δημοκρατίας.

Με όλη μας την ψυχή θα δώσουμε τον αγώνα μαζί με τους υγειονομικούς. Ήδη πολλά πρωτοβάθμια σωματεία μπαίνουν στον αγώνα.

Δεν θα επιτρέψουμε την άρση της μονιμότητας ούτε  τη μετατροπή μας σε δούλους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλους τους πολίτες σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα της Ελευθερίας.

                                                                        18/2/22

 ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Μ.Α.Ζ.Ι