ΠΟΣΠΕΡΤ: ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ @ ΣΙΑ ΣΤΟ Β’ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 26/11/2018
Μπορεί να πέρασαν κάμποσα χρόνια, από τότε  που οι καταγγελίες της σημερινής ηγεσίας της ΠΟΣΠΕΡΤ  οδήγησαν στην αποκάλυψη  της
 κακουργηματικής δράσης  της διορισμένης από τη ΝΔ  διοίκησης Χρ. Παναγόπουλου και την ποινική της δίωξη, μπορεί μερικοί  να έχουν ξεχάσει ότιαυτή  η κατασπατάληση και διασπάθιση  του δημόσιου χρήματος χρησιμοποιήθηκε  το 2013  από την ίδια  τη ΝΔ  ως άλλοθι για  το πραξικόπημα του μαύρου και την παράνομη απόλυση  2.950 εργαζομένων, που  με θράσος χιλίων πιθήκων τους χαρακτήριζαν ως  «ιερές αγελάδες» και με κυνισμό  χιλίων «ξώπορτα» φασιστών «αριστερούς», όμως  η δικαιοσύνη, που δεν  πάσχει  από επιλεκτική αμνησία, κάθισε σήμερα  στο «σκαμνί» του κατηγορούμενου τον Χρ. Παναγόπουλο και τους «συνδαιτημόνες» του, για κακουργήματα που διέπραξαν  όταν ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ.

Η δίκη τελικά   διεκόπη και θα συνεχιστεί  στις  26/11/2018, μετά από αίτηση των  συνηγόρων  των κατηγορουμένων. Εκείνη την ημέρα το δικαστήριο θα αποφανθεί  σχετικά  με τη νομιμοποίηση  τηςπαράστασης και της ΠΟΣΠΕΡΤ  -πλην του ελληνικού δημοσίου- ως πολιτική αγωγή μετά τις ενστάσεις των  παραπάνω συνηγόρων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι  σήμερα  ήταν παρών και ο κατηγορούμενος Χρ. Παναγόπουλος. Παρόντες  επίσης στο δικαστήριο ήταν ως μάρτυρες κατηγορίας ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ  Π. Καλφαγιάννης και ο Χ. Παναγιωτόπουλος, ενώ  ως μάρτυρες  υπεράσπισης, ο τέως γ. διευθυντής  τεχνικών υπηρεσιών Ν. Μιχαλίτσης και κάμποσοι ακόμα από την  τότε «αυλή» του Χρ. Παναγόπουλου, πρώην στελέχη της ΕΡΤ  τα οποία
  από τις  θέσεις  ευθύνης που κατείχαν  εκτελούσαν  τις εντολές του βοηθώντας  τον  στο «θεάρεστο» έργο του που τον οδήγησε  τελικά  στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Μια «βοήθεια»  που  φυσικά …ανταμείφθηκε  πλουσιοπάροχα  με  bonus εκατοντάδων  χιλιάδων ευρώ και …χορηγία  διπλών επιδομάτων, γεγονόςπου  δεν το ξέχασαν  και για αυτό σήμερα  πρόθυμα  προσέτρεξαν  να υπερασπιστούν  τονανοιχτοχέρη με ξένα λεφτά  χορηγό τους , δείχνοντάς  του ταυτόχρονα  ότι δεν είναι «αχάριστοι», εκτός εάν  φοβούνται πως τυχόν καταδίκη του θα ανοίξει  το «κουτί της Πανδώρας» με απρόβλεπτες συνέπειες για πολλούς.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ  συνεχίζει  σταθερά και αταλάντευτα  να προασπίζει  όχι μόνο το  δίκιο  των εργαζομένων αλλά  και τα  συμφέροντα της ΕΡΤ  και της κοινωνίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54