Η Νάνα Παπαδάκη σήμερα Πέμπτη 1 Μαρτίου στην εκπομπή ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΖΙ της ΕΡΤ OPEN με τον Σταύρο Σταυρόπουλο

[ΠΩΣ ΛΥΓΙΖΕΙ Η ΝΥΧΤΑ]

Σήμερα, στις 10 το βράδυ, θα έχω την χαρά να βρίσκεται στο στούντιο μαζί μου - ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΖΙ - η καλή φίλη Νάνα Παπαδάκη.

Η Νάνα της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, του Θεάτρου Δημήτρης Χορν, της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, η Νάνα των κοφτών αναπνοών και της φωνής, σκηνοθέτις και ηθοποιός βιωματική, η Νάνα η ποιήτρια του Encore και ακόμα δύο βιβλίων, του μονολόγου του Ρίτσου και του Ομηρικού Ύμνου στη Δήμητρα, η Νάνα του Μαριβώ και του Ρακίνα και της Σάρα Κέιν και άλλων πολλών.  Μαζί της θα έχει και τις γυναίκες της Οδύσσειας. Καιρός που έχει περάσει.

Θα δούμε πως θα προχωρήσει ο κόσμος στα χείλη της. Σαν σκούρο πουλί ή σαν διψασμένο άλογο; Και πώς λυγίζει η νύχτα.Συντονιστείτε στους 106.7 FM στην ελεύθερη συχνότητα της ΕΡΤ Open και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr

Το πρόγραμμά αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5
Στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας: 
1Π(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045


Καλή ακρόαση!!!
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54