ΑΔΕΔΥ: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους του MEGA

Ολόκληρη η ανακοίνωση από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ:

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους του MEGA


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους του MEGA, που εδώ και δύο χρόνια δίνουν έναν έντιμο αγώνα επιβίωσης, καθώς παραμένουν απλήρωτοι για 18 μήνες.
Έναν αγώνα για τα αυτονόητα, για το δικαίωμα στην εργασία, για την καταβολή των δεδουλευμένων, για την ίδια τη ζωή τους.


Οι εργαζόμενοι, αν και απλήρωτοι, κρατούν το MEGA ζωντανό με αξιοσημείωτη τηλεθέαση, δείχνοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό. Δυστυχώς, όμως, οι διαχρονικοί ιδιοκτήτες του σταθμού έπαιξαν τα δικά τους παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων, υπερχρεώνοντας το σταθμό με θαλασσοδάνεια, που τον οδήγησαν σε χρεοκοπία και επαπειλούμενο κλείσιμο, με αποτέλεσμα την απώλεια των θέσεων εργασίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους μεγαλομετόχους, αλλά και την Κυβέρνηση να δώσουν ένα τέλος σε αυτήν τη φαρσοκωμωδία και στον εμπαιγμό των εργαζομένων του MEGA, καθώς και να δώσουν βιώσιμη λύση για την συνέχιση της λειτουργίας του σταθμού, με άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26/02/2018 - 20:47