ΑΔΕΔΥ: Λέμε ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ - Όλοι στη συγκέντρωση στην Τρίπολη, Τρίτη 27 Φλεβάρη

Η Ανακοίνωση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ μαζί με το Νομαρχιακό Τμήμα της Αρκαδίας της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν τα εργατικά σωματεία και οι κοινωνικοί φορείς της Αρκαδίας και της ευρύτερης περιοχής την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, στις 18:00, στην Τρίπολη (πλατεία Πετρινού).

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ εκφράζει την κατηγορηματική της αντίθεση στο επιχειρούμενο ξεπούλημα της ΔΕΗ από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Υλοποιώντας το 3ο μνημόνιο που ψήφισε, η συγκυβέρνηση, προχωρά στο ξεπούλημα του 50% της ΔΕΗ, ως το 2020. Στην κατεύθυνση αυτή σχεδιάζει να προωθήσει στη Βουλή ρύθμιση για την πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων παραγωγής της ΔΕΗ και των ορυχείων της, αλλά και την παραχώρηση 500.000 πελατών της, κάτι που συνιστά μείζον πολιτικό ζήτημα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους της ΔΕΗ και τους κοινωνικούς φορείς, οι οποίοι αγωνίζονται για να ανατραπούν οι δεσμεύσεις του τρίτου μνημονίου που διαλύουν και χρεοκοπούν τη ΔΕΗ, να μην ξεπουληθούν οι μονάδες παραγωγής και τα ορυχεία και να μην εκποιηθεί η ΔΕΗ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54