ΚΕΕΡΦΑ: Aντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα Κυριακή, 27 Μάρτη, στις 4μμ, στο Λευκό Πύργο

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Η ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης καλεί την Κυριακή 27 Μάρτη στην αντιφασιστική συγκέντρωση στις 4μμ στο Λευκό Πύργο.

Δεν πρέπει να αφήσουμε τους φασίστες του "Ιερού Λόχου" (που μετέφεραν για την Κυριακή στις 6μμ στο Λευκό Πύργο τη συγκέντρωσή τους) να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο ενάντια στους πρόσφυγες και τους μετανάστες με κραυγές ενάντια στην "ισλαμοποίηση της Ευρώπης".

Οι φασιστικές προκλήσεις εντάσσονται στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία τρομοϋστερίας που συνδυάζεται με τη ρατσιστική συμφωνία της ΕΕ για τους πρόσφυγες. Η χθεσινή πολύνεκρη επίθεση στις Βρυξέλλες αξιοποιείται υποκριτικά από την πολιτική ηγεσία της ΕΕ που δηλώνει ανοιχτά το φόβο της για τις «προσφυγικές ροές» και στρώνει το δρόμο στις κραυγές του μίσους ενάντια στους μουσουλμάνους μετανάστες και τους πρόσφυγες.
Η ισλαμοφοβική εκστρατεία είναι η άλλη όψη ενός βάρβαρου συστήματος που καταστρέφει ζωές με τη λιτότητα, τις απολύσεις και την οικονομική κρίση.

Γι' αυτό το λόγο, όπως στις 19 Μάρτη διαδηλώσαμε αντιρατσιστικά στη Θεσσαλονίκη και διεθνώς, έτσι και αύριο θα φροντοφωνάξουμε πάλι ότι οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι, ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας είναι οι φασίστες και οι ρατσιστές.
Να είμαστε όλοι και όλες εκεί!