Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα, 29/7/2015, το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. :Αγ. Παρασκευή, 29/7/2015


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα, 29/7/2015, το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ., μετά από πρόσκληση του συμβούλου Παναγιώτη Καλφαγιάννη, που ορίστηκε από απόφαση του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου.

Μετά από διεξοδική συζήτηση και με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων στα Η-ΜΜΕ, δημόσια και ιδιωτικά, τα παρόντα μέλη του Δ.Σ. που συγκρότησαν νόμιμα το Διοικητικό Συμβούλιο, προχώρησαν σε μυστική ψηφοφορία σύμφωνα με το καταστατικό. Κατά την ψηφοφορία αναδείχθηκαν κατά πλειοψηφία :Πρόεδρος Δ.Σ. :                         Παναγιώτης Καλφαγιάννης                            

Α’ Αντιπρόεδρος :                       Γιώργος Αλιφέρης                                                     

Β’ Αντιπρόεδρος :                       Ανδρέας Σκαλίδης                                          

Γεν. Γραμματέας :                      Γαβριήλ Κασιμάτης                                        

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας :           Γιώργος Βαρελάς                                           

Γραμμ. Οικονομικού :                  Δημήτρης Κούνης                                                       

Μέλη : Κατίνα Θεοδωρίδου, Φαραντάκη Ελευθερία, Δημήτρης Καμαρινόπουλος, Κυριακή Τροχάνη, Γιώργος Δεληκάρης, Δημήτρης Καγκελάρης, Γιώργος Λυμπέρης, Χαρίδημος Κούρος, Κωνσταντίνος Χριστιανός, Εμμανουήλ Παπανικήτας, Συμεών Σαζακλόγλου, Ανέστης Μουτάφης, Ανδρέας Ζαχαράτος.

Οι υπόλοιπες θέσεις που προβλέπονται από το καταστατικό θα καλυφθούν σε επόμενο χρόνο. Ήταν απαραίτητο οι βασικές θέσεις όμως να καθοριστούν αυτή τη στιγμή γιατί τα καυτά ζητήματα των εργαζομένων είναι σε ημερήσια διάταξη.


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

επειδή οι διαχωριστικές γραμμές δεν έχουν νόημα μπροστά στην πληθώρα των εργασιακών, κοινωνικών, συνδικαλιστικών και ατομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε την τελευταία πενταετία και προβλέπεται ότι αυτά θα ενταθούν με κύριο σκοπό να χτυπήσουν τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους καθώς και ότι έχει απομείνει, σας καλούμε όλους σε κοινό αγώνα και συμμετοχή – άλλωστε τώρα πιά όλοι έχουν πειστεί ότι μόνο με αγώνα μπορείς να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και τη θέση εργασίας σου - πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά και δυναμικά ενάντια σε αυτούς που επιβουλεύονται το μέλλον μας. Το ισχυρό συνδικάτο είναι χρέος μας και είναι αυτό που μπορούμε και πρέπει να του έχουμε εμπιστοσύνη για την επιτυχή κατάληξη των διεκδικήσεών μας. Κανένας άλλος δεν είναι και δεν μπορεί να είναι θεματοφύλακας των δίκαιων αιτημάτων μας.


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54