6ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς την Κυριακή 8 Οκτωβρίου από τον Δήμο Χαλανδρίου στην Κεντρική Πλατεία - Συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο - Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Την Κυριακή το πρωί, 8 Οκτωβρίου 2017,  στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου (Ελευθερωτών - Αγίου Νικολάου), ο 6ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς που διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου. Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 09:00 ως και τις 11:30 το πρωί


================
09.00 – 10 χλμ Ανδρών – Γυναικών
Στη μεγάλη διαδρομή οι συμμετέχοντες δρομείς ξεκινούν από την Κεντρική Πλατεία (Ελευθερωτών- Αγίου Νικολάου) και τρέχουν μια  κυκλική διαδρομή συνολικής απόστασης 5χλμ για δύο (2) φορές.
10.30 – 5 χλμ Ανδρών – Γυναικών
Οι συμμετέχοντες δρομείς των 5 χιλιομέτρων θα τρέξουν την κυκλική διαδρομή μια φορά. Κατά μήκος της διαδρομής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Παραρεμάτια ζώνη και να θαυμάσουν την ομορφιά της
11.20 – 1000μ Παιδικός Αγώνας Δρόμου
με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία
================
Με αφετηρία και τερματισμό: Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου (Ελευθερωτών - Αγίου Νικολάου).
Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος αναφέρει πως υποδεχόμαστε τον 6ο Αγώνα δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου τη μεγαλύτερη και τη μαζικότερη αθλητική γιορτή της πόλη μας.

Φέτος, ο Αγώνας αποκτά και χαρακτήρα ανάδειξης της αλληλεγγύης, καθώς καλεί τους δρομείς και τους θεατές να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

Ένας Αγώνας που φέρνει σε επαφή τους συμμετέχοντες με τη Ρεματιά, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά της.

Μια αθλητική συνάντηση που προωθεί έναν άλλο τρόπο ζωής, προσελκύοντας χιλιάδες πολίτες που έχουν πλέον εντάξει την άσκηση και το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους.

   Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι από τις 09:00 ως και τις 11:30 το πρωί

Την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, από τις 09:00 ως και τις 11:30, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Χαλάνδρι, καθώς και τροποποιήσεις των λεωφορειακών γραμμών, λόγω της διεξαγωγής του 6ου αγώνα δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας ( Κυριακή ), σας ενημερώνουμε ότι η πομπή των δρομέων θα περάσει από τους Ιερούς Ναούς του Αγ. Νικολάου, του Αγ. Αθανασίου, του Προφήτη Ηλία και του Αγ. Παντελεήμονα, όπου θα είναι αδύνατη η μετακίνηση των οχημάτων από και προς αυτούς, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα και λίγο νωρίτερα. Για την καλύτερη διευκόλυνσή σας, παρακαλείστε να ακολουθήσετε τις υποδείξεις της τροχαίας και να κινηθείτε, όσο αυτό είναι δυνατό, περιφερειακά της διαδρομής.

ΑΓΩΝΑΣ 10 χιλιομέτρων (10.080 μέτρα):
Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν στην Πλατεία Ελευθερωτών (Αγίου Νικολάου).
Η διαδρομή ακολουθεί την εξής πορεία: Βασιλέως Γεωργίου, αριστερά Ανδρέα Παπανδρέου, Πλατεία Δούρου δεξιά προς Λεωφόρο Πεντέλης, αριστερά Ηρώδου Αττικού, αριστερά Δάσους, δεξιά Δάφνιδος, αριστερά Ηρώδου Αττικού, δεξιά Γραβιάς, αριστερά Λ.Πεντέλης, αριστερά Πολυδρόσου, δεξιά Ροδοδάφνης, δεξιά Κορυτσάς και αναστροφή στην πλατεία ( οδός Ευζώνων), Κορυτσάς, αριστερά Ροδοδάφνης, Προφήτου Ηλία, αριστερά Κώστα Βάρναλη, δεξιά Ανδρέα Γκίνη, δεξιά Κολοκοτρώνη, αριστερά Βασιλέως Γεωργίου.
Το μήκος της παραπάνω διαδρομής είναι 5.040 μέτρα και επαναλαμβάνεται από τους αθλητές δύο φορές.
 
ΑΓΩΝΑΣ 5 χιλιομέτρων (5.040 μέτρα):
Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν στην Πλατεία Ελευθερωτών (Αγίου Νικολάου).
Βασιλέως Γεωργίου, αριστερά Ανδρέα Παπανδρέου, Πλατεία Δούρου δεξιά προς Λεωφόρο Πεντέλης, αριστερά Ηρώδου Αττικού, αριστερά Δάσους, δεξιά Δάφνιδος, αριστερά Ηρώδου Αττικού, δεξιά Γραβιάς, αριστερά Λ.Πεντέλης, αριστερά Πολυδρόσου, δεξιά Ροδοδάφνης, δεξιά Κορυτσάς και αναστροφή στην πλατεία ( οδός Ευζώνων), Κορυτσάς, αριστερά Ροδοδάφνης, Προφήτου Ηλία, αριστερά Κώστα Βάρναλη, δεξιά Ανδρέα Γκίνη, δεξιά Κολοκοτρώνη, αριστερά Βασιλέως Γεωργίου.
Το μήκος της παραπάνω διαδρομής είναι 5.040 μέτρα.
   

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1 χιλιομέτρου (1.050 μέτρα):
Εκκίνηση – Βασιλέως Γεωργίου (Πλατεία Χαλανδρίου), αριστερά Ανδρέα Παπανδρέου, Πλατεία Δούρου δεξιά προς Λεωφόρο Πεντέλης, αριστερά Ηρώδου Αττικού, αριστερά Κανατσούλη, δεξιά Κώστα Βάρναλη, αριστερά Ανδρέα Γκίνη, δεξιά Κολοκοτρώνη, αριστερά Βασιλέως Γεωργίου, Πλατεία Χαλανδρίου, Τερματισμός.


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του αγώνα http://agonasrematiashalandriou.wordpress.com
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07/10/2017 - 23:26