Το 2ο Anafi International Film Festival ανοίγει τις πύλες του για την υποβολή ταινιών μικρού μήκους

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης, με την εμπειρία της πρώτης επιτυχημένης διοργάνωσης, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για την υποβολή ταινιών μικρού μήκους, στο πλαίσιο του «2ου Anafi International Film Festival 2024».

Το φεστιβάλ, αποτελώντας μια πρωτοποριακή πλατφόρμα για την προώθηση και υποστήριξη του ανεξάρτητου κινηματογράφου, υποδέχεται νέες αιτήσεις για την καθιερωμένη πλέον συνάντησή του με το κοινό, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 16 Ιουλίου στην Ανάφη.

Το φεστιβάλ είναι ανοιχτό σε κάθε κινηματογραφική προσέγγιση και δέχεται ταινίες κάθε είδους, όπως μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, κινουμένων σχεδίων και πειραματικές

Φωτογραφία: Αλεξάνδρα Ρίμπα

Έλληνες και διεθνείς κινηματογραφιστές, δημιουργοί και παραγωγοί καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2024.

Η πρώτη περίοδος υποβολής (early bird) λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2024. Το φεστιβάλ είναι ανοιχτό σε κάθε κινηματογραφική προσέγγιση και δέχεται ταινίες κάθε είδους, όπως μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, κινουμένων σχεδίων και πειραματικές.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να αποτελέσει για ακόμα μία χρονιά, μια καλλιτεχνικά ενεργή κοινότητα, όπου νέες φωνές θα έχουν τη δυνατότητα να ακουστούν, να δημιουργήσουν δεσμούς και να εμπνευστούν.

Φωτογραφία: Αλεξάνδρα Ρίμπα

Κατά τη διάρκεια του πενθήμερου φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν προβολές κυρίως σε εξωτερικούς χώρους σε όλο το νησί, καθώς και εργαστήρια και masterclasses σε διάφορες φυσικές τοποθεσίες του νησιού και network events.

Φωτογραφία: Αλεξάνδρα Ρίμπα

Οι ταινίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα FilmFreeWay. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις της υποβολής ταινιών, επισκεφτείτε τον παρακάτω ιστότοπο: https://filmfreeway.com/AnafiInternationalFilmFestival. Μην χάσετε την ευκαιρία να μοιραστείτε το έργο σας με το παγκόσμιο κοινό μέσω του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

 

 

INFO 

Για πρόσθετες πληροφορίες και ερωτήσεις, επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook

Instagram

Φωτογραφία: Αλεξάνδρα Ρίμπα