Οι Ρίνγκο Σταρ και Ντέμπι Χάρι έγιναν σχεδιαστές τατουάζ για το κλίμα

Ο Σερ Ρίνγκο Σταρ και η τραγουδίστρια των Blondie, Ντέμπι Χάρι είναι μεταξύ των διάσημων καλλιτεχνών που συνεργάστηκαν με την WaterAid για να σχεδιάσουν τατουάζ που θα παρουσιαστούν στο Μουσικό Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι, στο Σόμερσετ της Αγγλίας.

Οι θεατές του Φεστιβάλ που θα μεταβούν στο Γουόρθι Φαρμ την επόμενη εβδομάδα και σε εκδηλώσεις όλο το καλοκαίρι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σχέδια προσωρινών τατουάζ με συνθήματα για «την αξιοποίηση της δύναμης του νερού και την ανάγκη δράσης για τον πλανήτη μας» στο πλαίσιο της καμπάνιας, Our Climate Fight, της οργάνωσης.

Αναφερόμενος στον λόγο που συμμετέχει στην καμπάνια, ο πρώην ντράμερ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ είπε: «Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος στον πλανήτη αξίζει καθαρό νερό».

«Ως μακροχρόνιος υποστηρικτής της WaterAid, είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι το σχέδιό μου με θέμα το κλίμα, το οποίο μπορεί να επιλεγεί στα Φεστιβάλ αυτού του καλοκαιριού».

«Παρακαλώ, ελάτε σε εμένα και την WaterAid στην εκστρατεία για να φέρουμε καθαρό νερό σε όλους – ας αλλάξουμε τον κόσμο μαζί. Ειρήνη, Αγάπη (& Νερό)» πρόσθεσε.

«Ένας στους 10 ανθρώπους παγκοσμίως ζει χωρίς πρόσβαση σε καθαρό νερό, αυτό είναι λάθος σε κάθε επίπεδο» είπε η Ντέμπι Χάρι.

«Η ζωή χωρίς καθαρό νερό μπορεί να φαίνεται αδιανόητη, αλλά για εκατομμύρια ανθρώπους είναι μια καθημερινή πραγματικότητα» επισημαίνει η WaterAid, αποστολή της οποίας είναι να αλλάζει ζωές βελτιώνοντας την πρόσβαση σε καθαρό νερό στις φτωχότερες κοινότητες του κόσμου.