ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ στην Πλύφα | 12 ώρες μουσικής

Μ Ο Υ Σ Ι Κ Ο Ρ Α Μ Α
 
By &beyond x Needless στην ΠΛΥΦΑ (αίθριος χώρος)
Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Απριλίου | 17.30 - 23.30

12 ώρες μουσικής παντός ρυθμού

Live: Veslemes, Keppler Is Free, Tendts, Amka, Bhukhurah
DJ sets: Entropia Records, Andreas Mitrelis & Mr.Z (Veego Records), Needless All-Star DJs

Προπώληση εισιτηρίων εδώ
Μονοήμερο: προπώληση 10€, πόρτα 12Διήμερο: προπώληση 18€ πόρτα 20

To Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Απρίλη, από νωρίς το απόγευμα, ο πανέμορφος, αίθριος, βιομηχανικός χώρος της Πλύφα στο Βοτανικό, φιλοξενεί το πρώτο Μ Ο Υ Σ Ι Κ Ο Ρ Α Μ Α με την υπογραφή των &Beyond και Needless. Το μουσικό πρόγραμμα δίνει έμφαση στη συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική μουσική σκηνή και τον μουσικό πλουραλισμό της, με πέντε ζωντανές εμφανίσεις και τρία DJ sets.

Από την δεξιοτεχνική fusion-Jazz των Kepler is Free και την αιθέρια, ψυχεδελική Avant-Pop του Bhukhurah, στον σκοτεινό ηλεκτρό-κοσμο του Γιάννη Βεσλεμέ και της παρέας του, και από εκεί στον fusion dance ήχο των Tendts - που θα γιορτάσουν 10 χρόνια παρουσίας on stage και τον postwave ηχητικό σεισμό που ακούει στο όνομα ΑΜΚΑ.
 
Εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις δεν θα μπορούσαν να λείψουν και αγαπημένοι DJs και selectors. Η υπερδραστήρια Veego Records από την Πάτρα θα παρουσιάσει ένα δίωρο σετ με μερικά άγνωστα διαμάντια της ελληνικής μουσικής δια χειρός του Ανδρέα Μιτρέλη, label owner της Veego και του αεικίνητου συλλέκτη και δισκοθέτη Μr. Z. Παρόν και το δίδυμο της Entropia Records (δηλαδή ο Στράτος και ο Ανδρέας), ένα από τα σημαντικότερα δισκοπωλεία βινυλίου στη χώρα καθώς και οι resident DJs του Needless mobile party σε ένα All-Star B2B set με άκρως χορευτική διάθεση.
 
Το bar αναλαμβάνει μια νέα άφιξη του Αθηναϊκού downtown, το υπέροχο The Architects Of Time, με μια special cocktail λίστα σχεδιασμένη ειδικά για την περίσταση.