"Η Δύναμη, Εσύ". Το νέο τραγούδι για παιδιά της Αθηνάς Ανδρεάδη, ειδικά γραμμένο για το βιβλίο "Οι μαχητές του Ντάο" της Ελένης Ανδρεάδη
"Η Δύναμη, Εσύ" 
Το νέο τραγούδι για παιδιά της
Αθηνάς Ανδρεάδη

Ειδικά γραμμένο για το βιβλίο
"Οι μαχητές του Ντάο"
της Ελένης Ανδρεάδη 
 

 
 

Ενας ύμνος στην δύναμη και το όνειρο που έχουν τα παιδιά να αλλάξουν τον κόσμο, διαμορφώνοντας ένα καλύτερο μέλλον, είναι το νέο τραγούδι της Αθηνάς Ανδρεάδη (Athena Andreadis), "Η Δύναμη, Εσύ"

Ειδικά γραμμένο από την Αθηνά Ανδρεάδη για το νέο παιδικό βιβλίο της αδελφής της Ελένης Ανδρεάδη, "Οι Μαχητές του Ντάο", το τραγούδι είναι μια δυνατή πνοή αισιοδοξίας και χαράς, που ενθαρρύνει τα παιδιά να προστατέψουν τον κόσμο και να βρουν τη δύναμη για να κινήσουν ουρανό και γη, για ένα καλύτερο μέλλον. Παιδιά που υπερασπίζονται την οικολογική ισορροπία στον πλανήτη βρίσκοντας και την ισορροπία μέσα τους.

Η περιβαλλοντολόγος και βραβευμένη με Κρατικό Βραβείο συγγραφέας Ελένη Ανδρεάδη στο νέο της βιβλίο παρουσιάζει τους "Μαχητές του Ντάο", παιδιά που υπερασπίζονται την οικολογική ισορροπία στον πλανήτη.

Ένα συναρπαστικό βιβλίο σε εξαιρετική εικονογράφηση του βραβευμένου εικονογράφου Γιάννη Σκουλούδη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. 

Η Aθηνά Ανδρεάδη έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία, με τους πέντε προσωπικούς της δίσκους, που έχουν κερδίσει διθυραμβικές κριτικές από τα διεθνή media. Ήταν η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια του Leonard Cohen, με τον οποίο συνεργάστηκε. Εχει συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα ονόματα όπως τον Billy Steinberg και τον Andrea Bocelli. Μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, είναι μέλος της Ακαδημίας των βραβείων Grammy και τραγούδια της έχουν συμπεριληφθεί σε δημοφιλείς ξένες σειρές και διαφημίσεις. Έχει αναπτύξει έντονη οικολογική δράση, και ως πρέσβειρα του Plastic Pollution Coalition στις ΗΠΑ. 

Μουσική & στίχοι: Αθηνά Ανδρέαδη www.athenaandreadis.com

 
Ελένη και Αθηνά Ανδρεάδη


www.athenaandreadis.com