Δήμητρα Σελεμίδου «Συντεταγμένες» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Δήμητρα Σελεμίδου

 

«Συντεταγμένες»

 

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Στην αίθουσα του Κινηματογράφου, στις 21:30

Μια νέα μουσική πρόταση έρχεται στο Ίδρυμα  Μιχάλης Κακογιάννης.

Η Δήμητρα Σελεμίδου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνευτική της αισθαντικότητα ήδη από τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, με τη συμμετοχή της στον κύκλο «Μάνος Χατζιδάκις» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αλλά και με τις συνεργασίες της με τον Μάριο Φραγκούλη και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. 

Με τις «Συντεταγμένες» και τη νέα καλλιτεχνική της παρέα μας δίνει ένα νέο ήχοστα τραγούδια της από την «Τρίτη Έξοδο», που έχουν ξεχωρίσει στο διαδίκτυο και το ραδιόφωνο, όπως επίσης και σε επιλεγμένες διασκευές με άξονα τον ελληνικό λόγο και το έργο σημαντικών δημιουργών.

 

Συντελεστές

Δήμητρα Σελεμίδου: Τραγούδι 
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: Πλήκτρα, (Ενορχήστρωση)
Στάθης Σούλης: Πιάνο
Δημήτρης Στασινός: Κιθάρες
Μανώλης Γιαννίκιος: Ντραμς

Χορηγός Επικοινωνίας

Μελωδία FM 99.2

 

Τιμή εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 14€, Μειωμένο εισιτήριο: 10€

Τιμή προπώλησης: 12€

 

 

 

 

Λίγα λόγια για την Δήμητρα Σελεμίδου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1997. Παρακολούθησε μαθήματα πιάνου και θεωρητικών στο Ωδείο της Φλώρινας. Από το 2015 σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού στην τάξη της Έλλης Πασπαλά. Συστήθηκε δισκογραφικά με το άλμπουμ «Τρίτη έξοδος» που κυκλοφόρησε το 2017 από τις Εκδόσεις Μικρή Άρκτος. Έχει εμφανιστεί σε σημαντικούς χώρους, όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, όπου τον Σεπτέμβριο του 2017 ερμήνευσε το έργο του Μάνου Χατζιδάκι «Ελλάς η χώρα των ονείρων» συμπράττοντας με τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών και το Μουσικό Σύνολο «Μάνος Χατζιδάκις», υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού. Το 2018, στο πλαίσιο του κύκλου Μάνος Χατζιδάκις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ερμήνευσε το έργο «Μυθολογία» στην Εναλλακτική Σκηνή και αργότερα, μαζί με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη το έργο «Ο Μεγάλος Ερωτικός» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. Συμμετείχε σε συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως και της Έλλης Πασπαλά με την Underground Youth Orchestra.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54