Ξένια Ροδοθεάτου+power trio στο Ίλιον Plus

Πέμπτη 3 Μαΐου


Φυτά εναντίον Ζόμπι


Μπορεί να αισθάνεσθε φυτό, μπορεί να αισθάνεσθε ζόμπι. 
Μπορεί το πρωί να φωτοσυνθέτετε και το βράδυ να νιώθετε ότι έχετε επανέλθει στη ζωή υπερφυσικά... 

Η νέα ερμηνεύτρια Ξένια Ροδοθεάτου παρουσιάζει την μουσική παράσταση “Φυτά εναντίον Ζόμπι”, την Πέμπτη 3 Μαΐου στη μουσική σκηνή ΙΛΙΟΝ plus, στο κέντρο της Αθήνας. Με μια ιδιαίτερη φωνή που ξεχωρίζει για τη ζεστή χροιά της και τις χαμηλές νότες, η Ξένια Ροδοθεάτου έχει ετοιμάσει ένα ηλεκτρισμένο πρόγραμμα που φαίνεται ότι θα αποτελέσει μια νέα πρόταση στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Όσοι βρεθούν στο Ίλιον Plus εκείνο το βράδυ, (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα) θα ακούσουν φρέσκα τραγούδια, από τους τέσσερις δίσκους που έχει κυκλοφορήσει η τραγουδίστρια, σε συνεργασία με τον συνθέτη Αποστόλη Αρμάγο ("Το η του ήλιου", “Απόσχιση", "Άγνωστη Πορεία", "Στην άλλη όχθη"), καθώς και κάποια παραδοσιακά και λαϊκά κομμάτια διασκευασμένα “ηλεκτρικά”. 

Μαζί της τρεις πολύ καλοί μουσικοί, οι οποίοι θα δημιουργήσουν ένα ηλεκτρικό power trio: ο εξαιρετικός Γιώτης Παρασκευαΐδης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο συνθέτης Απόστολος Καλτσάς στο μπάσο και ο θαυμάσιος Άγγελος Σούντρης στα τύμπανα.

Είναι η πρώτη φορά που η Ξένια Ροδοθεάτου παίζει ζωντανά μόνη της με full band, ενώ η πιθανότητα να εμφανιστούν κάποια ζόμπι εκείνη τη νύχτα είναι μεγάλη.

Μήπως τελικά οι ζωντανοί είναι στην άλλη όχθη;


Facebook: https://www.facebook.com/rodotheatou/


Ξένια Ροδοθεάτου - Φυτά εναντίον Ζόμπι
Πέμπτη 3 Μαΐου
Ίλιον Plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα
τηλ.: 210 8824383

ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος με μπύρα/κρασί: 11 ευρώ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54