Ο Κώστας Χατζής στο Half Note Jazz Club

Από την Παρασκευή 16 έως τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου
Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής σφράγισε μια ολόκληρη εποχή υπηρετώντας πιστά το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στην ξεχωριστή φωνή του καταφέρνει να επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο με το κοινό του.

Ο κορυφαίος τραγουδοποιός επιστρέφει για μια σειρά νέων εμφανίσεων στη σκηνή του Half Note, έναν απόλυτα ταιριαστό χώρο, για να μας μεταφέρει και πάλι στις παλιές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ.Για τέσσερις μόνο παραστάσεις,από την Παρασκευή 16 έως και τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, θα μας ταξιδέψει με την κιθάρα του και την εκφραστική φωνή του μέχρι εκεί όπου «Σύνορα η Αγάπη δε Γνωρίζει», μέσα από τα δικά του εμβληματικά τραγούδια που άφησαν εποχή.ΟΚώστας Χατζήςείναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιερχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά: «Απ’ το Αεροπλάνο», «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδελφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!

Επιστρέφει, λοιπόν, για τέταρτη χρονιά στοHalfNoteJazzClubγια να παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των διαχρονικών τραγουδιών του. Μαζί του τραγουδούν ηΜαρία Αλεξίουκαι ηΑντωνία Χατζίδη..
Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστροςΓιώργος Παγιάτης.Τραγούδι:Μαρία Αλεξίου – Αντωνία Χατζίδη

Διεύθυνση Ορχήστρας – Ενορχηστρώσεις:Γιώργος Παγιάτης

Πιάνο:Γιώργος Παγιάτης

Φλάουτο – σαξόφωνο – κλαρινέτο:Ρήγας Σαριτζιώτης

Τύμπανα – κρουστά:Χρήστος Αλεξόπουλος

Κοντραμπάσο:Πόλυς Πελέλης
HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης:Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ. & Δευτ.: 21.30

Είσοδος:15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη)

*** την Δευτέρα 19/2 έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες για

κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές

Προπώληση:www.viva.gr

Καταστήματα:SevenSpots,Relo adStores,MediaMarkt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Πληροφορίες - Κρατήσεις:


www.halfnote.gr

www.facebook.com/halfnote.gr


Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54